HÍREK

Visszavonták annak a nőnek tett munkaajánlatot, akinek fönöke pikáns leszbikus 'művész'fotókat talált róla az Instagramon.

Figyelem! Meztelen tartalom!

Samantha Chirichella alkalmas volt egy évi 47000 font fizetéssel kecsegtető jogi állásra, mielőtt ez a fénykép a felszínre került.

Egy nő azt állítja, hogy a visszavonták a neki tett állásajánlatot, miután a főnöke felfedezett egy pikáns leszbikus képet a hölgy Instagram oldalán.

A három évvel ezelőtt készült képen a 26éves hölgy meztelenül fekszik egy másik nő társaságában, akik fejjel lefele nyaldossák egymás mellbimbóját.

A Long Island-i (New York) Samantha elmondta, hogy a Manhattani legfelsőbb bíróságnak benyújtotta a papírokat, melyek igazolják, hogy művészképről van szó, nem pedig pornográfiáról és hogy egy barátjának a fénykép kiállításán mutatták be egy Galériaban.

Azt állítja, hogy munkáltató (Consolidated Edison) ténylegesen visszavonta a neki tett állásajánlatot, nemi irányultsága miatt.

Arthur Schwartz, a hölgy ügyvédje elmondta a New York Daily News-nak, hogy a bírósági papírokban szerepel, hogy a munka nem tartalmazott több nemi jelleget, mint egy DaVinci, Tiziano vagy Michaelangelo mű.

A Con Ed szóvivője azt mondta, hogy felülvizsgálják az ügyet.



Samantha-Chirichella2.jpg


Samantha-Chirichella.jpg

HA TETSZETT A CIKK KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG ISMERŐSEIDDEL!

NÉZD MEG EZEKET IS:

Ilyet még nem ettél! Csokis pizza az új őrület
Komoly veszély fenyegeti az idei bikiniformát.
Elképesztően ügyesen sminkeli magát ez a gyönyörű 15 éves lány
Kate Werner 2 éve kezdte el eltanulni a sminkelés fortélyait Facebook és YouTube videókból.
HOZZÁSZÓLÁS EDDIG
SZÓLJ HOZZÁ TE IS: