Október 1-jén önálló showval érkezik CHRSTPHR az Akvárium Klubba

2022.09.21

CHRSTPHR! Mi különbözteti meg az átlagos DJ-t egy kiemelkedő tehetségtől? Két dolog: hivatástudat és a zene szeretete. A zene és a szakma iránti alázata, céltudatossága és a munkásságát követők iránti példátlan szeretet, és ez csak néhány, azok a jellemzők közül, amik kiemelték őt a "tucat lemezlovasok" színtelen masszájából és önálló egyéniségként országszerte elismert és tisztelt művésszé tették.

Azon kevesek közé tartozik, akik magabiztosan tudják formálni egy buli hangulatát, legyen szó bármilyen időintervallumról, akár egész estéről is, és itt érkezik meg az EXTENDED, ahol CHRSTPHR egyedüli DJ-ként felel az egész este zenei vezényletéért. Ezen bulik az évek alatt egy növekvő népszerűsége magáért beszél, mely táplálja céltudatosságát és tovább erősíti vezető személyiségét. Ezek tudatában nem meglepő produceri munkásságának gyors sikere a techno és tech-house világában, ismert kiadóknál jelent meg több zenéje és elismert producerekkel létrejött rendkívüli minőségű kollaborációi.
Az ilyen szintű és sebességű hírnév futótűzként terjed nemzetközi szinten is, kevesen mondhatják el hazánkban magukról, hogy egy külföldi országban annyira megszerették, hogy egy több állomásos turnét szerveznek nevével fémjelezve, mindez pedig Costa Ricában fog megtörténni a 2023-as évben. Sikerének titka az őszinteség, amivel a zene szeretetét és élvezetét kinyilvánítja a közönség felé, valamint az eltökéltség és professzionális hozzáállás, ami minden fellépését jellemzi. CHRSPTHR több, mint egy DJ, ő egy klasszikus értelemben vett sztár, aki tisztában van tehetségével, de ezt egy tudatos, professzionális alázattal tálalja, melyet számtalan sikeres buli bizonyít hétről-hétre.
 

Önálló estje, az Extended egy eredeti koncepció, mely CHRSPTHR elméjéből előpattanva mostanra számos ötlettolvaj áldozatává vált. Nem volt nehéz felismerni, hogy sokoldalúságának és tehetségének leghatékonyabb kihasználása egy egész estés fellépés, ahol a tánctér beindításától a party csúcspontján át a levezető akkordokig CHRSTPHR egyedül felel a produkció minőségéért ezáltal egy olyan egyedi élményt nyújtva, melyet a világon kevés lemezlovas képes mesteri szinten levezényelni. Az egyedi dekorral megspékelt, széles zenei skálát felvonultató EXTENDED mindig és kizárólag a közönség igényeit tartja szem előtt. A CHRSTPHR Birthday teljesen megtöltötte Budapest egyik legnépszerűbb klubját, teljesen felülmúlva a tulajdonosok elképzeléseit, a közönség pedig a mai napig emlegeti azt az estét. CHRSTPHR szakmai hozzáértése és népszerűsége megkérdőjelezhetetlen, ez egyértelműen kvalifikálttá teszi egy este önálló levezetéséhez. Egy ilyen rendezvény számos előnnyel rendelkezik a hagyományos warm up / fő műsoridő / záró DJ kombinációhoz képest, mivel zeneileg összefogott, átgondolt és professzionálisan kivitelezett terméket kapunk kevesebb befektetett idő és energia mellett.
 
Ez az este az Akvárium Klubban valamiben egy teljesen új dolog lesz, és az nem más, mint az éjszaka folyamán vetített visual, ami kimondottan a zenékhez és a zenék hangulatához lesz készítve, így adva egy önálló teljes történetet, arról, hogy ki is a CHRSTPHR és mi is az Ő célja. Továbbá pedig az éjszaka folyamán olyan egyedi elemeket is tartalmazni fog a show, ami Magyarországon forradalmi újításnak számít. Ezek pedig az NFT tartalmak. CHRSTPHR nagy hangsúlyt fektet ennek a megjelenésére. Ebből kifolyólag lesz az, hogy adott vizuállal közös zenei tartalmak, csak ott és akkor, abba az időben hallgatható meg, amit utána az emberek világszerte meg tudnak vásárolni.
 
Érdemes belenézni a fentebbi videóba, ami korábban az Akvárium Klubban lett rögzítve és tökéletes bemutatja, hogy mire lehet számítani október elsején!
 

TOVÁBBI CIKKEK

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját

2024.04.03.

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját, ennek apropóján a tehetség-gondozás jegyében egy mix-versenyt is hírdettek, hogy lehetőséget adjanak a szegedi bulijaikon való dj fellépésre... E mellett a buli felvezető programjaként egy mini kerekasztal beszélgetésre is várják a nagyérdeműt a hazai (benne speciálisan a vidéki) szcéna helyzetéről való szakmai beszélgetésre...

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

2024.03.25.

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját

2024.03.21.

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját