Pár nap múlva landol ANNA és Kittin 'Forever Ravers' trackje

2019.08.28

A páros a Kompakt Speicher sorozatához készített egy dalt, amely a Forever Ravers címet kapta.

A zene a rave előtt tiszteleg, a dal ahogyan ANNA mondta„az eufóriáról szól, amit akkor érzünk, amikor a táncparketten a kedvenc zenénket hallgatjuk és elengedjük magunkat… És a szabadságról, az egységről és az elfogadásról, ami a dance zene közösségét jellemzi.”

ANNA arról is beszélt, hogy milyen csodálattal tekint Kittinre, arra az előadóra, akire fiatal korában felnézett.

„Emlékszem, amikor körülbelül 15 éve ellátogatott Brazíliába, az annak idején egyik legkedveltebb klubba, a Love.e-ba. Nem tudtam ott lenni, de láttam őt a tv-ben, amikor az ország egyik legnagyobb csatornájának nyilatkozott. Élénken emlékszem, hogy az egész családomnak szóltam, hogy nézzék meg őt – óriási csodálatot éreztem iránta, a zenéje iránt, a stílusa iránt és az egész személyisége iránt. És ez ma sincs másképp!

Tizenhét éves voltam, aki a brazil vidéken élte az életét és néztem a tévében a bálványomat, és soha el nem tudtam volna képzelni, hogy egyszer majd közös dalt készítünk. Az élet kiszámíthatatlan és ez egy csodálatos ajándék, amit a zenétől kaptam.”

Augusztus 30-án a Forever Ravers mellé egy Raving In Space remix is érkezik a dalból, amit ANNA készített. Ez az első alkalom, hogy ANNA és Kittin, korábbi nevén Miss Kittin együtt dolgoznak.

A Forever Ravers már előrendelhető vinyl-en és digitálisan is itt: https://kompaktrecords.lnk.to/Speicher112AR

Ebben a videóban pedig azt lehet megnézni, hogyan készítette ANNA a tracket: https://youtu.be/h0_Yvhhov9g


TOVÁBBI CIKKEK

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját

2024.04.03.

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját, ennek apropóján a tehetség-gondozás jegyében egy mix-versenyt is hírdettek, hogy lehetőséget adjanak a szegedi bulijaikon való dj fellépésre... E mellett a buli felvezető programjaként egy mini kerekasztal beszélgetésre is várják a nagyérdeműt a hazai (benne speciálisan a vidéki) szcéna helyzetéről való szakmai beszélgetésre...

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

2024.03.25.

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját

2024.03.21.

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját