Pete Tong elárulta, melyik öt track lesz a sláger a Miami Music Week-en

2014.03.21

A dance szcéna legismertebb hangja, Pete Tong jelentkezett be a Miami New Times-nál, a jövő heti Miami Music Week előtt.

Tong idén is visszatért South Beach-re saját „All Gone” medencés partijával – ami a Surfcomber hotelban került megrendezésre –, és az éves reggeli szettjével a Space Terrace-ról, valamint a súlyos Get Lost partival, amit a Crosstown Rebels rendezett, továbbá ott volt még a Carl Cox & Friend arénában is az Ultra Music Festival-on. „Hogy mi olyan nagyszerű Miami-ben annyi év után is? Az, hogy még mindig látok, hallok és tapasztalok új dolgokat ezen a konferencián” – mondta Tong a miami lapnak. Az interjúban az Essential Mix házigazdája kiemelt továbbá öt olyan tracket, amit idén mindenhol játszani fognak Miamiben, megemlítve a városi behatású „hip-house”-t, mint újjáéledő hangzást: „A hip-house visszatér Dansson, Marlon Hoffstadt és Tapesh & Kant jóvoltából” – mondta Pete – „és várható hamarosan egy West Coast válasz is Destructo-tól”. Tong elismerően nyilatkozott a szupersztárokról – Calvin Harris, Zedd és Avicii –, amiért fellendítették a kereskedelmi piacot és új területeket nyitottak a dj-k számára. „Ez olyan stílusváltást eredményezett, mint Armin, Tiësto és más fő előadók, akik az elmúlt tíz évben meghatározóak voltak… Érdemes lesz figyelni, mi lesz David Guetta következő lépése.” És végül Tong, mint dj top öt tech-house trackje, amiket egy kivételével meg is hallgathatsz most – kivéve a titkos fegyvert, amit Tom Flynn és Paul Rodgers társaságában közösen készített Tong, mert még megjelenésre vár. #1 Ten Walls – Walking With Elephants #2 Guy Gerber & Dixon – No Distance #3 Hot Natured – Benediction (Lxury/ Nic Fanciulli Remix) #4 Oliver Heldens – Gecko #5 Tong, Flynn, Rogers – Hear Me Now (to be released)

TOVÁBBI CIKKEK

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját

2024.04.03.

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját, ennek apropóján a tehetség-gondozás jegyében egy mix-versenyt is hírdettek, hogy lehetőséget adjanak a szegedi bulijaikon való dj fellépésre... E mellett a buli felvezető programjaként egy mini kerekasztal beszélgetésre is várják a nagyérdeműt a hazai (benne speciálisan a vidéki) szcéna helyzetéről való szakmai beszélgetésre...

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

2024.03.25.

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját

2024.03.21.

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját