Progressive élre állított trance utazást hoz a szombat az Akváriumba

2019.11.14
 
Míg nyáron Giuseppe Ottaviani varázsolta el a trance szeretőket a Track Terrace-on, addig hosszú hónapok után két fellépőt is kapunk a soron következő SOC Events bulin.
 
 
 
A november 16-ra időzített programot a megszokottak alapján az Akvárium KisHalljában kapjuk meg, ahova ez alkalommal egy nagy múlttal rendelkező és egy már szép pályát épített előadó vonul be, hogy a Black Hole Recordings-nál megjelent albumukat bemutassák a hazai közönség előtt.
 
Jerome Isma-ae 25 éves pályafutás után végre magyar közönség előtt is fellép, így 300 város után végre Budapest is megismerheti, hogy milyen a német trance utaztatása, aki kifejezetten szereti a stílus a progressive house-hoz közel emelni, így nem csak a trance kedvelők, de a progressive stílusra mozdulók is megtalálhatják számításaikat.
 
Ráadásul Jerome mixalbuma most jelent meg az In Search Of Sunrise 15. kiadványán, ahova több sajátja, és az általa készített remixek is felkerültek, melyekből ide teszünk néhányat, hogy szemléltesse a várható zenei hullámzást:
 
https://www.youtube.com/watch?v=z6T0DskWUpU
 
Robert Nickson a kétezres évek elején keveredett a trance közelébe, ahol mostanra oly mértékben megvetette lábát, hogy Tiesto kiadójának egyik legtermékenyebb producereként emlegethetjük, aki amúgy több száz zenét készített már a trance világnak.
Október elején megjelenő Tellurian szerzői albuma nagy siker lett, melynek zenéit élőben is meghallgathatjuk majd az Akváriumban, melyre jegyeket még kaphatunk a OneTicket oldalán.

Addig van itt tőle is három track: 
 

TOVÁBBI CIKKEK

Újabb fellépők csatlakoztak a Szigethez

2023.05.09.

Számos területen megújulás jellemzi az idei Szigetet!

Historical Tales with Giolí & Assia @ Budai Vár, 2023.08.26.

2023.04.26.

Historical Tales with GIOLI & ASSIA - Buda Castle - 26. August 2023

Historical Tales with Hernan Cattaneo @ Budai Vár, 2023.07.08.

2023.04.26.

HERNAN CATTANEO (all day long !)