Progressive élre állított trance utazást hoz a szombat az Akváriumba

2019.11.14
 
Míg nyáron Giuseppe Ottaviani varázsolta el a trance szeretőket a Track Terrace-on, addig hosszú hónapok után két fellépőt is kapunk a soron következő SOC Events bulin.
 
 
 
A november 16-ra időzített programot a megszokottak alapján az Akvárium KisHalljában kapjuk meg, ahova ez alkalommal egy nagy múlttal rendelkező és egy már szép pályát épített előadó vonul be, hogy a Black Hole Recordings-nál megjelent albumukat bemutassák a hazai közönség előtt.
 
Jerome Isma-ae 25 éves pályafutás után végre magyar közönség előtt is fellép, így 300 város után végre Budapest is megismerheti, hogy milyen a német trance utaztatása, aki kifejezetten szereti a stílus a progressive house-hoz közel emelni, így nem csak a trance kedvelők, de a progressive stílusra mozdulók is megtalálhatják számításaikat.
 
Ráadásul Jerome mixalbuma most jelent meg az In Search Of Sunrise 15. kiadványán, ahova több sajátja, és az általa készített remixek is felkerültek, melyekből ide teszünk néhányat, hogy szemléltesse a várható zenei hullámzást:
 
https://www.youtube.com/watch?v=z6T0DskWUpU
 
Robert Nickson a kétezres évek elején keveredett a trance közelébe, ahol mostanra oly mértékben megvetette lábát, hogy Tiesto kiadójának egyik legtermékenyebb producereként emlegethetjük, aki amúgy több száz zenét készített már a trance világnak.
Október elején megjelenő Tellurian szerzői albuma nagy siker lett, melynek zenéit élőben is meghallgathatjuk majd az Akváriumban, melyre jegyeket még kaphatunk a OneTicket oldalán.

Addig van itt tőle is három track: 
 

TOVÁBBI CIKKEK

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját

2024.04.03.

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját, ennek apropóján a tehetség-gondozás jegyében egy mix-versenyt is hírdettek, hogy lehetőséget adjanak a szegedi bulijaikon való dj fellépésre... E mellett a buli felvezető programjaként egy mini kerekasztal beszélgetésre is várják a nagyérdeműt a hazai (benne speciálisan a vidéki) szcéna helyzetéről való szakmai beszélgetésre...

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

2024.03.25.

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját

2024.03.21.

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját