Roy Rosenfeld ● by BudapestCalling & CinemaHall @ Halászbástya, 2023.03.25.

2023.01.17

Budapest Calling & Cinema Hall & pres Roy Rosenfeld (Lost&Found, All Day I Dream, Lost Miracle)

Halászbástya Étterem - Daytime party ★ March 25 – 15H-22H

Kellemes, dallamos, vidám deep house és progresszív partival indítjuk útjára a 2023-as szezont az ország legszebb táncparkettjén, a Halászbástyán! Roy Rosenfeld érkezik hozzánk tavasszal, akit a hazai közönség már jól ismer, legutóbb Guy J-val játszott egy felejthetetlen szettet!

Roy az All Day I Dream és Lost&Found képviseletében is járt már Magyarországon, de találkozhattatok jópár szenzációs megjelenésével Sébastien Léger Lost Miracle kiadójánál is. Hatalmas zenéket tud maga mögött, amiket Lee Burridge, Guy J, Guy Mantzur, Nick Warren, Sébastien Léger folyamatosan pörgetnek, mint a Lift of Love, The Biggest Heart, Echos vagy Force Major.

Roy stílusát nem szeretnénk kategorizálni, mivel maga sem szeret keretekben gondolkozni: az érzelmei vezetik produceri munkáinál, valamint ezt a finom képességét alkalmazza fellépései során is. Egyszerűen hagyja, hogy hasson rá a helyszín és a közönség varázsa.

A Halászbástya különleges, panorámás táncterén biztosan utánozhatatlan szetteknek leszünk a szem- és fültanúi!

A bulit tökéletes keretbe foglalják a hazai fellépők is: Indigo Theory fog minket Kinga csodálatos élő vokáljával ráhangolni Roy dallamaira, majd Chriss Ronsonnal táncolhatunk zárásig a Halászbástya romantikus fényeibe burkolózva. Csodás lesz!

★ LINEUP:
Roy Rosenfeld
Chriss Ronson
Indigo Theory

Facebook event: https://fb.me/e/2sG5NGUog

★ TICKETS ★

A jegyek az alábbi linken érhetők el:
https://bit.ly/royrosenfeld_0325


TOVÁBBI CIKKEK

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját

2024.04.03.

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját, ennek apropóján a tehetség-gondozás jegyében egy mix-versenyt is hírdettek, hogy lehetőséget adjanak a szegedi bulijaikon való dj fellépésre... E mellett a buli felvezető programjaként egy mini kerekasztal beszélgetésre is várják a nagyérdeműt a hazai (benne speciálisan a vidéki) szcéna helyzetéről való szakmai beszélgetésre...

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

2024.03.25.

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját

2024.03.21.

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját