Seth Troxler előszilveszterrel örvendezteti meg Budapestet a Cinematinén

2019.11.25
 
A nappali bulikra szakosodott Cinematiné csapat több alkalommal okozott kellemes meglepetést az elmúlt években. Ilyen volt például az, amikor megcsinálták az első téli bulijukat, ahol a legendás Lee Burridge a téliesített RIO-ban tüzelte fel a hangulatot, vagy amikor Loco Dice két egymást követő évben is ugyanazon a napon lépett fel.
 
 
A közönség szeptember vége óta várta, hogy történjen valami, és annak, aki esetleg azt gondolta, hogy idén már kifogyott a csapat az ötletekből, jelentjük tévedtek! Hétvégén bomba robbant, amikor kitették az eseményt és az eddig ismeretes Archie Hamilton mellett megjelent a programban az elektronikus zene egyik különc figurája, Seth Troxler!
 
Az amerikai Seth az egyik legőrültebb figura a szcénában, akit világszerte ismernek, kedvelnek és az általa közvetített Chicago house és minimal techno, karöltve az angol Archie Hamilton szintén house és techno zenékkel vegyített zenei áramlatával tökéletes alkalom lesz arra, hogy kitáncoljuk magunkat az évből.
 
Merthogy a Cinematiné csapat mindezt a tökéletes programot december 30-ra, azaz előszilveszterre időzítette, amiben még annyi kiegészítésre is fel kell hívnunk a figyelmet, hogy most nem a Hengermalom utcában, hanem a Városliget mellett, a Cinema Hall-ban találkozhatunk!
Ezzel a Cinematiné egy újabb olyan programot terít a lábunk alá, melyre nehéz lesz nemet mondani, de miért is tennénk!? Talán ez lehet az év legboldogabb hétfője, amit majd korán, 16 órás kezdéssel el is rúghatunk. A jegyek már online elérhetők és érdemes is sietni, mert ez a buli fix, hogy teltházas lesz!
 

 

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Unity címmel jelent meg az Afterlife újabb válogatáslemeze

2020.04.07.

A sötétségből csak világosság lehet.

Kenny Larkin nem hajlandó visszafizetni a koronavírus miatt elmaradt fellépésének díját

2020.03.28.

A LavaLava csapata osztotta meg a történetet a facebook oldalán, hogy mások is tanuljanak az esetből.