Seth Troxler előszilveszterrel örvendezteti meg Budapestet a Cinematinén

2019.11.25
 
A nappali bulikra szakosodott Cinematiné csapat több alkalommal okozott kellemes meglepetést az elmúlt években. Ilyen volt például az, amikor megcsinálták az első téli bulijukat, ahol a legendás Lee Burridge a téliesített RIO-ban tüzelte fel a hangulatot, vagy amikor Loco Dice két egymást követő évben is ugyanazon a napon lépett fel.
 
 
A közönség szeptember vége óta várta, hogy történjen valami, és annak, aki esetleg azt gondolta, hogy idén már kifogyott a csapat az ötletekből, jelentjük tévedtek! Hétvégén bomba robbant, amikor kitették az eseményt és az eddig ismeretes Archie Hamilton mellett megjelent a programban az elektronikus zene egyik különc figurája, Seth Troxler!
 
Az amerikai Seth az egyik legőrültebb figura a szcénában, akit világszerte ismernek, kedvelnek és az általa közvetített Chicago house és minimal techno, karöltve az angol Archie Hamilton szintén house és techno zenékkel vegyített zenei áramlatával tökéletes alkalom lesz arra, hogy kitáncoljuk magunkat az évből.
 
Merthogy a Cinematiné csapat mindezt a tökéletes programot december 30-ra, azaz előszilveszterre időzítette, amiben még annyi kiegészítésre is fel kell hívnunk a figyelmet, hogy most nem a Hengermalom utcában, hanem a Városliget mellett, a Cinema Hall-ban találkozhatunk!
Ezzel a Cinematiné egy újabb olyan programot terít a lábunk alá, melyre nehéz lesz nemet mondani, de miért is tennénk!? Talán ez lehet az év legboldogabb hétfője, amit majd korán, 16 órás kezdéssel el is rúghatunk. A jegyek már online elérhetők és érdemes is sietni, mert ez a buli fix, hogy teltházas lesz!
 

 


TOVÁBBI CIKKEK

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját

2024.04.03.

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját, ennek apropóján a tehetség-gondozás jegyében egy mix-versenyt is hírdettek, hogy lehetőséget adjanak a szegedi bulijaikon való dj fellépésre... E mellett a buli felvezető programjaként egy mini kerekasztal beszélgetésre is várják a nagyérdeműt a hazai (benne speciálisan a vidéki) szcéna helyzetéről való szakmai beszélgetésre...

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

2024.03.25.

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját

2024.03.21.

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját