Spiral & Arzenál pres. Infected Mushroom @ Arzenál, 2023.12.28.

2023.12.11

Infected Mushroom DJ Set & Spiral Events Launch at Arzenál 

Az ország legnagyobb beltéri klubjaként az Arzenál zenei horizontja egészen terebélyesre szélesedett, és az elmúlt időben egyre több féle eseménynek adunk otthon, így a pszichedelikus vonulatok sem maradhattak ki a sorból. Annak érdekében, hogy időről időre a helyszín méretéhez és identitásához méltó nagy kaliberű eseményekkel rukkolhassunk elő, illetve a klubban megrendezésre kerülő psytrance eseményeknek rendes kommunikációs platformja legyen, életre hívtuk a Spiral Events brandet!
 
Első megmozdulásunkkal mindenképpen le akarjuk tenni a névjegykártyát, úgyhogy a színtér legnagyobb neveivel az izraeli/amerikai duóval Infected Mushroom-mal röffentjük be az évvégét a Y-Production csapattal karöltve!
 
Line up
Infected Mushroom (dj set)
Hruscsov /Dacru records-Y-Production/
Oleg /Sun Festival/
Psytom /Y-Production/
 

TOVÁBBI CIKKEK

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját

2024.04.03.

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját, ennek apropóján a tehetség-gondozás jegyében egy mix-versenyt is hírdettek, hogy lehetőséget adjanak a szegedi bulijaikon való dj fellépésre... E mellett a buli felvezető programjaként egy mini kerekasztal beszélgetésre is várják a nagyérdeműt a hazai (benne speciálisan a vidéki) szcéna helyzetéről való szakmai beszélgetésre...

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

2024.03.25.

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját

2024.03.21.

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját