The Advent eddig kiadatlan electro zenéket dob piacra

2020.03.24

A májusban megjelenő Life Cycles LP-n korábban még nem megjelent electro trackeket válogatott össze a népszerű producer/dj Cisco Ferreira aka The Advent. A lemez a Cultivated Electronics kiadón keresztül fog érkezni.

A ’90-es évek munkáiból álló lemez azt is jelenti egyben, hogy The Advent 17 év szünetet követően ad ki újra electro albumot. Az oldschool stílusú LP összesen 9 tracket tartalmaz, stílusa az acid-tól a ghetto techig terjed majd.

„Majdnem három évtizede készítek elektronikus zenéket és izgatottan látom, hogy tele a szcéna tehetséges új hullámos előadókkal. A Life Cycles egy olyan album, ahol a régebbi énemet fedezem fel és egyben kapcsolódok a jövőhöz is, 2020-hoz és ehhez az új electro generációhoz.” – mondta a lemezről Ferreira.

A The Advent név a kezdetek kezdetén, 1994-ben még egy duót jelentett, Mr. G-vel alkottak párost, azonban manapság már csak Ferreira aka G Flame van a művésznév mögött. Legutóbb tavaly jelent meg munkája, a Mord kiadótól érkező Shadows c. LP, amely a 2012-es H. Productions kiadónál megjelent Sonic Intervention óta az első nagylemeze volt.

A most megjelenésre váró albumba itt lehet belehallgatni: https://clone.nl/item59925.html

Tracklist
A1 Music Is Life
A2 This Is Not
B1 Electrical Sounds
B2 Vast
C1 L.U
C2 Boogie Electro
C3 Live@Motor 1998
D1 Stasis V2
D2 Panda

A Life Cycles 2020. május 11-én jelenik meg a Cultivated Electronics kiadónál.


TOVÁBBI CIKKEK

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját

2024.04.03.

A Badgirls csapat április 12-én ünnepli 24. szülinapját, ennek apropóján a tehetség-gondozás jegyében egy mix-versenyt is hírdettek, hogy lehetőséget adjanak a szegedi bulijaikon való dj fellépésre... E mellett a buli felvezető programjaként egy mini kerekasztal beszélgetésre is várják a nagyérdeműt a hazai (benne speciálisan a vidéki) szcéna helyzetéről való szakmai beszélgetésre...

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

2024.03.25.

5 éves születésnapját ünnepli a Purple Noise csapata

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját

2024.03.21.

A Time Warp két napos eseménnyel ünnepli fennállásának 30. évfordulóját