The Debut Summer Classics @ Track Terrace, 2016.06.25.

2016.06.13

A The Debut még 2001-ben indította útjára a hazai elektronikus zenei szubkultúra egyik legsikeresebb és leghosszabb életű kezdeményezését. Azóta számtalan tagcsere és változás történt a csapatban, de a világszínvonalú családias house bulik és az utánozhatatlan hangulat azóta sem változott.

Azoknak viszont, akik a kezdetek óta nyomon követik a rendezvényeiket, immár kilenc éve egy igazi retró ínyencséggel kedveskednek minden június végén, amikor is a három alappillér - akik azóta szétszéledtek - ismét együtt nyomják a legnagyobb slágereiket az új dalaik kíséretében. Dandy, vagy ahogyan sokan napjainkban ismerkednek vele: Peter Makto karrierje kezdete óta majdnem mindent elért, amit egy hazai elektronikus zenei producer elérhet, sőt szettjeivel Ausztráliát leszámítva már a fél világot bejárta. Ez alatt sem hagyta teljesen maga mögött azt a csapatot, ahonnan jött, mai napig baráti viszonyt ápolnak, és a Classics keretében közösen lépnek színpadra. Szettjei állandóan változnak, fejlődnek a keverőpult mögött töltött rengeteg időnek köszönhetően, így a régi rajongók mellett sorra hódítja meg a komolyabb szettekre fogékony fiatalságot is. Garay a triumvirátus egyetlen olyan tagja, aki a mai napig The Debut színekben feszít. Egész kiskamasz kora óta lenyűgözte az elektronikus zene, így nem is volt kérdéses, hogy ha felnő, milyen pályát választ. Aktív résztvevője volt a mára legendás Flört bulijainak, majd az ezredforduló környékén formálódott meg benne egy saját bulisorozat iránti igény, ahol a nem feltétlenül közönség kedvenc, mély house zenéit szabadon berakosgathatta volna. Moonline azóta önállósodott, és a csapatmunka helyett inkább egyénileg dolgozik, de egy hamisítatlan The Debut bulinak most sem tud nemet mondani. Azon kevés hazai előadók egyike, aki a lelke legmélyéről zenél, minden hatással van a munkásságára, amit lát vagy hall. Mindezt pedig nem csak a hazai közönség érezhette át, hiszen olyan helyeken jelent meg karrierje során, mint a Bedrock, a Pacha, az Imprint, vagy a Global Underground. Ez a három hazai legenda képviseli majd nyolcadik alkalommal is a részünkről Kelet-Európa egyik legjobb progresszív klubestjének kikiáltott The Debut-öt a Summer Classics keretében, ami a számtalan helyszín után már másodjára a Track Terrace nevű szabadtéri szórakozóhelyen kerül majd megrendezésre (ami nem mellesleg hatalmas bulival startolt.) Egy ilyen felhőtlen nyári house orgia nem is találhatott volna jobb teret a bulizásra, hiszen a friss levegő, a dunai fuvallatok, a csillagos ég és a jó italárak.

Line up:
Garay – Dandy – Moonline

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1578029445855541/

Helyszín: Track Terrace, Budapest, Neumann János utca 2.
Start: 23h / End: 06h
Ticket: 2000Ft
18+

 


TOVÁBBI CIKKEK

Hozd magad a Szigeten!

2024.01.17.

A fesztivál weboldalán már tervezhetjük azt a virtuális „útvonalat”, amelynek mentén haladva a legnagyobbat meríthetünk a Szabadság Szigetének változatos kínálatából

MARCO CAROLA # Cinematiné XXL # @ Városliget & Cinema Hall, 2024.04.27.

2024.01.17.

Cinema Hall & CityTakeover present MARCO CAROLA # Cinematiné XXL

You x Selected x Vōx @ Arzenál, 2024.03.22.

2024.01.17.

Carmen Electro ~ Dax J ~ Frederic ~ Héctor Oaks ~ Part Time Killer ~ Perc