További szigorítás a koronavírus miatt! A szórakozóhelyeknek be kell zárniuk!

2020.03.16

A március 11-i kományrendeleten bejelentették, hogy a 100 főnél nagyobb beltéri és az 500 főnél nagyobb kültéri rendezvényeket betiltják. Ez a gyárakra, munkahelyekre, éttermekre és bevásárlóközpontokra nem vonatkozott, a szórakozóhelyekre, mozikra és színházakra azonban igen, függetlenül a nézők számától. 

Teljesen érthető okokból a mai napon viszont ezt tovább szigorították. A moziknak és a szórakozóhelyeknek be kell zárniuk. Az éttermek, kávézók, üzletek csak 15 óráig maradhatnak nyitva, kivéve az élelmiszerüzletek, drogériák, patikák.

A március 11-i rendeletet természetesen sokan elfogadták és még ha nehéz is volt beletörődtek (Akvárium Klub, Dürer Kert stb.), de sokan csak a kiskapukat keresték. Azért, hogy 100 fő alatti rendezvényeket lebonyolítsanak és ezzel a vírus terjedését akár kicsit is, de elősegítsék. Nem teljesen értettük, hogy ez miért jó és nem is értettünk vele egyet, de ma éjféltől már ők sem nyithatnak ki.

Bízunk benne, hogy ezek az intézkedések meghozzák a céljukat és minél hamarabb újra táncolhatunk kedvenc klubunk táncterén vagy kedvenc fellépőnk szettjére.

Továbbra is csak kitartást tudunk kívánni mindenkinek, nehéz idők jönnek, de bízunk benne, hogy nem tart sokáig.

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Unity címmel jelent meg az Afterlife újabb válogatáslemeze

2020.04.07.

A sötétségből csak világosság lehet.

Kenny Larkin nem hajlandó visszafizetni a koronavírus miatt elmaradt fellépésének díját

2020.03.28.

A LavaLava csapata osztotta meg a történetet a facebook oldalán, hogy mások is tanuljanak az esetből.