Truesounds Music 19th Birthday Blast with Miss Monique @ Cinema Hall, 2023.04.21.

2023.01.17

A Cinema Hall és a Truesounds Music évek óta tartó sikeres együtt haladásának újabb, maratoni 10+ órás állomása a terítéken!
Jelképesen tavaly vált nagykorúvá a Truesounds Music, átléptük a bűvös 18. életévet. Mivel már nem parancsol se anya, se apa – ezért idén nyomunk egy izmos többtermes szülinapi bulit, amit a hivatalos záróra után sem állítunk meg, hanem egy exkluzív, kistermes reggeli örömzenéléssel koronáz meg a TSapatunk kapitánya, Peter Makto reggel 06:00-tól kifulladásig: zárt körben.

Nagyon jó dolog a visszatekintés és az eredmények felsorolása egy esemény leírásában, de ettől most megkímélünk titeket. Bízunk abban, hogy 19 év meghatározó jelenlét után a hazai elektronikus szcénában nem szorul különösebb magyarázatra.
Azok, akik először találkoznak a Truesounds Music nevével ebben a leírásban, csak azt tudjuk garantálni, hogy a rendezvényeink függőséget okoznak, így természetesen ha eljöttök, nem ez lesz az utolsó alkalom, hogy velünk fogtok bulizni és táncolni.

Kivételesen összetartó, zeneszerető, kedves és féktelenül bulizó a közösségünk. A lemezlovasaink pedig ízig-vérig profi előadók.
Kedvelt műfajaink: deep house, organic house, melodic house, progressive house, melodic techno - ezen műfajokból is csak az érzéki és szexi minőségi klub zenék kerülnek lejátszásra. Az üres püfölés nem ez a diszkó!
És akkor el is értünk a leglényegesebb részhez. Ahogyan fentebb említettük, ez a buli egy kivételes többtermes zenei orgia lesz a hazai palettán.

A Cinema Hall nagytermében a TRUESOUNDS MUSIC múltja, jelene és jövője lép fel. Újra együtt állunk a pultban egyik alapító tagunkkal: MATTAN nyitja meg az estét. DAVKO is visszatér a különleges alkalomra. GREGORY S a kezdetektől alappillére a formációnak és a keményebb ütemek felelőse JUSTRICE is hoz egy ünnepi szettet a PETER MAKTO által vezetett csapatban.

A Cinema Hall kistermében, a LED ROOM-ban a ZENEBONA RECORDS képviseli az organic house mesés és kalandos világát.
Ide várunk mindenkit, aki a finomabb lebegést részesíti előnyben. A pultban a tehetséges új generáció: TIBOR DRAGAN, LIOZEN, MATTHEW SONA és DENNIS ROWAN gondoskodik arról, hogy kellemesen teljen az éjjeletek. De természetesen a Zenebona Records megálmodója és atyja, Peter Makto is pakol egy különleges szettet a srácokkal.

A felvezető információk után pedig az est vendégét említenénk, velünk ünnepel MISS MONIQUE is. Rá esett a választásunk, hiszen az ő színes egyénisége (haja) és zenei sokszínűsége az, ami jelenleg teljes mértékben illik a Truesounds Music irányaihoz. MISS MONIQUE nevét sem szeretnénk különösebben körbe járni. Személyében egy új női sztár DJ született az elmúlt években. Egyedi hangzásával megőrizte a legfontosabb dolgot, amire egy lemezlovasnak szüksége van, felismerhető és azonosítható és a PR szakma kliséitől mentes. Ő az, akinek nem kell villantani meg szexi babát játszani. Szakmailag hiteles. Energikus és minőségi szettjei sem most, sem pedig korábban nem okoztak csalódást a közönségnek.
És ezzel még nincs vége a felsorolásnak, de a partinak sem lesz vége a szokásos reggeli záró időben! KÜLSŐSÖKNEK NEM LESZ LEHETŐSÉG a REGGELI SZEÁNSZRA bejönni!

Peter Makto egy reggeli örömzenéléssel várja azokat, akik még bírják és nem sietnek haza.
A Truesounds Music TSaládi berkein belül mi úgy úgy hívjuk őket, hogy a “fekete övesek” – kíváncsiak vagyunk, lehoztok-e egy szép zárást a rangidős TSM vezérrel, aki imádja a hosszú történeteit zenékkel megfesteni.
Tehát, reggel 06:00-tól a LED Roomban még picit megtoljuk, nem kifulladásig, de amíg örömünket leljük a zenében.
Ez tehát az TSAPAT 19. szülinapi bulijának menüje! Várunk titeket hatalmas szeretettel és rengeteg jó zenével!

CINEMA HALL BIG ROOM: Truesounds Music 19th Birthday Party
MISS MONIQUE (Siona)
Peter Makto
Gregory S
Justrice
Davko
Mattan
 
CINEMA HALL LED ROOM: Zenebona Records Organic Fiesta
Tibor Dragan
Liozen
Matthew Sona
Dennis Rowan
Peter Makto

Facebook event: https://fb.me/e/2brGN6f0L
 
JEGYEK:
Elővételes (időkorlátos) jegy 01: 4990 huf - SOLD
Elővételes (időkorlátos) jegy 02: 5990 huf - SOLD
Az időkorlátos jegyekkel 22:00-ig kell megérkeznetek, késés esetén helyszíni jegyre kell upgradelni őket!
 
Elővételes normál 01: 6990 huf - SOLD
Elővételes normál 02: 7990 huf - SOLD

VIP JEGYEK:
Elővételes (időkorlátos) VIP: 8000 huf - SOLD
Az időkorlátos VIP jegyekkel 22:00-ig kell megérkeznetek, késés esetén helyszíni VIP jegyre kell upgradelni őket!

Elővételes VIP1: 9000 huf - SOLD
Elővételes VIP2: 10000 huf - SOLD
Elővételes VIP3: 11000 huf - SOLD
 
Helyszíni belépő: 10000 huf - SOLD
Helyszíni VIP belépő: 13000 huf - SOLD

Jegyvásárlás: https://oneticket.hu/truesounds-miss-monique-230421


TOVÁBBI CIKKEK

Hozd magad a Szigeten!

2024.01.17.

A fesztivál weboldalán már tervezhetjük azt a virtuális „útvonalat”, amelynek mentén haladva a legnagyobbat meríthetünk a Szabadság Szigetének változatos kínálatából

MARCO CAROLA # Cinematiné XXL # @ Városliget & Cinema Hall, 2024.04.27.

2024.01.17.

Cinema Hall & CityTakeover present MARCO CAROLA # Cinematiné XXL

You x Selected x Vōx @ Arzenál, 2024.03.22.

2024.01.17.

Carmen Electro ~ Dax J ~ Frederic ~ Héctor Oaks ~ Part Time Killer ~ Perc