Újabb 3 fellépő debütálásával bulizhatjuk át a 20. Cinematinét

2019.05.13
 
Erick Morillo, N’TO és Yaya lesz az, aki a már 20. nappali buli fő hullámait közvetíti majd.
 
Legutóbb a hírhedt Loco Dice járt a Cinematinén, aki megtörte azt a programvonalat, miszerint a Cinematiné mindig valami újat hoz a közönség számára, partyról partyra. Merthogy a nagy Loco 2018-ban is beugrott már felrobbantani a RIO táncterét, de mivel idén talán még nagyobb örömöt szerzett, így még jó is, hogy duplázott Loco Dice-ból a Cinematiné!
 
 
Most viszont jön a folytatás, ami már nem enged ilyen „kihágást”, és mivel ez már a 20. Cinematiné lesz június 9-én, így nem maradhat el egy dupla hatos dobás! Szó sincs persze 12 fellépőről, épp elég az a hármas is, melyet a bevezetőben ismertettünk fél szavakban, kontinensek nagy találkozója is lesz ez a nyári vasárnap, melyet egy munkaszüneti hétfő követ majd!
 
Erick Morillo Észak- és Dél-Amerikát is lefedve, a szakma több évtizedes múlttal rendelkező legendájaként, a híres Subliminal Records főnökeként érkezik Budapestre, akit Európa képviseletében az ifjú, pezsgő, francia ütemekkel felvértezett Hungry Music dartanyan, N’TO erősít. A harmadik fellépő pedig az Olaszországban élő, de Afrika etnikai gyökeréhez kapcsolódó Yaya, lesz, aki a Tamango Records tulajdonosa, és Loco Dice Desolat nevű kiadójának gyöngyszeme.
 
A három kontinens képviselőjét jól ismert hazai arcok veszik majd körül: Andras Garay, Jaffa Surfa, James Cole és Rizkid is része lesz ennek az izgalmas zenei programnak, amely váratlanul színes felhozatallal teszi ellenálhatatlanná ezt a közelgő, nyári délutánt, melyre jegyek már online kaphatók!
 
 
KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

A The Etiket új otthonnal, Győr pedig egy új multifunkciós klubbal büszkélkedhet: DINAMO!

2019.10.10.

A névválasztást sem a véletlenre bízva, hiszen Győr szülötte volt Jedlik Ányos, a dinamó-elv megalkotója.

Jay Lumen amerikai turnéja során Richie Hawtin társaságában is lógott

2019.10.10.

Jay Lumen egy intenzív 2 hetes észak- és dél-amerikai turnét tudhat maga mögött