2022-ben a DUMDUM szellemisége fúzióba lép az ELEKTRIK PIKNIK utánozhatatlan szabadságérzésével

2022.05.27
 
Győr immár hosszú évek óta tekinthető talán az ország legbiztosabb bástyájának elektronikus zenei fronton, amelynek egyik zászlóshajója egyértelműen a DumDum Electronic Music Fest. Azért "csak" az egyik, hiszen Sikztah évetizedes környékbeli kulturális tevékenységének a DumDum "csupán" az egyik gyümölcse a The Etiket, a RómerKvelle, vagy épp az Elektrik Piknik mellett. Ennek okai pedig elég kézenfekvők.
 
Tizenhároméves fennállása során DumDum mindig élen járt abban, hogy a lehető legmagasabb színvonalon szállítsa a legaktuálisabb fellépőket azok közül, akik leginkább meghatározzák a kortárs elektronikus zenei kultúrát itthon és külföldön egyaránt. Minderre pedig egyszer sem cáfolt rá a fesztivál, amely folyamatosan képes volt a megújulásra - még a legnehezebb időkben is. Elég csak a 2020-as dupla DumDum-ra gondolni, amely egy világjárvány időszakában volt képes biztonságos, teltházas eseményt létrehozni olyan szupersztár fellépőkkel, akiknek akkor már szinte semmilyen fellépése nem volt a lezárások miatt, vagy a 2021-esre, amely gyakorlatilag az első nagyobb techno rendezvény volt a korlátozások feloldása után.
 
Az eredményeket pedig olyan nevek szavatolták, akik tulajdonképpen mára értek be a szupersztár kategóriába, ám Győrben már évekkel ezelőtt ott voltak Sikztah meghívására. Hogy csak néhányat említsünk: I Hate Models, Rebekah, Kobosil, Rødhåd, Klangkunstler, Anetha, vagy éppen a Viper Diva.
 
Ez a progresszív szellemiség pedig idén sem lesz másként, hiszen 2022-ben a DumDum egyfajta fúzióba fog lépni az Elektrik Piknikkel, ami egyben egy új szintjét is fogja jelenteni a fesztiválnak.
 
A DumDum pedig most az újbóli megújulás jegyében kívánja magába foglalni ezt a fajta szabadtéri, előremutató, kulturálisan színes, ám mégis velejéig underground szellemiséget, méghozzá egy új és egészen különleges helyszínen, a nemzetközi és hazai techno élvonalával, valamint a hazai feltörekvőkkel, akik számára a fesztivál lehetőséget fog adni arra, hogy a széles közönség számára is megmutathassák magukat. A DumDum tehát idén sem fogja meghazudtolni magát, idén is valami építőjellegűvel, előremutatóval és maradandóval kíván visszatérni, amelynek részleteiről hamarosan nagy bejelentést fognak tenni a szervezők.
 
► CHARLIE SPARKS
► NIKI ISTREFI
► MORSURE
► PET DUO
► RANDOMER
► RIKHTER
► SVETEC B2B SIKZTAH
► SANFRANCISCOBEAT
► MAN + MACHINE
 
Facebook event: https://fb.me/e/1W7monLgg
 
Venue: / Helyszín: Győr - Secret Location
Helyszín bejelentés itt az eseményben 06.05.-én. 
A rendezvény szabadtéri, a létszám korlátozott 
Tickets in Advance / Jegyek elővételben:
▬ Első kör / Tier 1: 6000 HUF
▬ Második kör / Tier 2: 7000 HUF
▬ Harmadik kör / Tier 3: 8000 HUF
At the venue: / Helyszínen: 10000 HUF / 30 EUR
Backstage: 15000 HUF / 45 EUR
Jegyek online: https://bit.ly/3wPFloW


TOVÁBBI CIKKEK

Hat hónapos kezelése után Michael Bibi megerősítette, hogy teljesen meggyógyult

2023.12.06.

A Solid Grooves alapítója tegnap este (december 6-án) egy Instagram-bejegyzésben jelentette be a hírt

Paul Kalkbrenner, Nico Moreno és a Purple Disco Machine is a Balaton Soundra tart

2023.12.05.

A Balaton Sound 2024. július 3-6 között várja fergeteges parti hangulattal a látogatókat

Egy nappal hosszabb lesz a 2024-es EXIT Fesztivál

2023.12.05.

Az EXIT jövőre 2024. július 11. és 14. között várja majd a látogatókat!