Berlin meets Budapest w/ Lexer, Ben Böhmer (live) @ Tesla, 2019.03.14.

2019.02.19

Egy régi és új kedvenc zenészünk érkezik Berlinből március 14 az egykori törzshelyünkre, a Tesla klubba! Két fiatal, rendkívül tehetséges srácról van szó, akiknek a zenei stílusa a lágyabb, melódikus, vokális, deep housetól a keményebb techo ütemekig terjed. Lexer és Ben Böhmer egy éjszaka erejéig elhozza a berlini feelinget a budapesti éjszakába! A hosszú hétvége előtti kötelező program! 

● LINEUP ●
Lexer (Katermukke, Einmusika)
Ben Böhmer (live) (Anjunadeep)
Indigo Theory (live)
Davko (Truesounds)

Facebook event: https://www.facebook.com/events/826880894318244/

● VENUE ●
A Tesla Budapest ezen a néven már csak különleges események alkalmával nyitja ki kapuit és nem vitás, hogy a március 14-i egy igazán spéci alkalom lesz! Kisebb átalakításon esett át a klub és immáron Story néven várja a bulizni vágyókat az egykori elektrotechnikai múzeum. Ami nem változott, az a VOID hangrendszer, amitől minden elektronikus zenét kedvelőnek felcsillan a szeme!

● LEXER
Lexer régi nagy kedvencünk, már 4 alkalommal járt Budapesten és olyan bulikat csinált, hogy majd’ leszakadt a plafon. A Teslában két teltházas bulin bizonyította kiváló zenei ízlését. Az elmúlt években berlini a Katermukke és Einmusika kiadónál jelentek meg trackjei. Berlinben a Ritter Butzkeben, KaterBlauban és a Sisyphosban szokott zenélni.

● Ben Böhmer
Talán az elég sokat elárul a fiatal berlini srác zenei tehetségéről, hogy az Anjunadeep kiadó azonnal lecsapott első trackjeire és Jan Blomqvist Disconnected Tourjának a support DJ-je Németországban!
Ben egy fiatal, feltörekvő tehetség, akinek milliók hallgatják a legújabb megjelenéseit és live showjával elkápráztatja a közönséget. Minden túlzás nélkül a jövő elektronikus zenei szcénájának egyik meghatározó alakja lesz, ha így folytatja. A világhíres Anjunadeep ABGT partyn is játszott legutóbb és az Anjunadeep Open air bulikon szerte a világon.

Nem vitás, hogy kiváló zenés mulatságnak leszünk szem és fültanúi március 14-én, amit a két magyar kedvencünk, Indigo Theory és Davko fog tökéletes keretbe foglalni!

Az esemény támogatója a Bacardi és a BOMBA Energy Drink!

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Innellea, Guy Mantzur @ Cinema Hall, 2020.02.29.

2020.01.23.

We Are Cre8tion, Playground Events, W3 Events presents: Innella + Guy Mantzur

Anetha @ Akvárium Klub (Blackhall), 2020.03.07.

2020.01.23.

ANETHA by Vault at Akvarium Klub / BlackHall

Technokunst Club w/ PEARL @ LÄRM, 2020.02.14.

2020.01.23.

Tavaly egy ragyogó igazgyöngyként bukkant fel Pearl a budapesti hallgatóság számára az Akácfa utca első emeletén.