Butch és az After Dark csapat társaságában bulizhatjuk át május első hétvégéjét

2019.04.29

A budapesti elektronikus zenei világban 2016 októberében felbukkant After Dark rendezvénysorozat immár harmadik évét tapossa az éjszakában és a nappalban egyaránt.

A fiatal, lendületes csapat elkötelezetten hisz a márkaépítésben, valamint a hazai szórakoztatóipar fejlesztésében. Az After Dark zenei identitása kifejezetten a dallamos, boldog, mégis energikus house stílus. Az első külföldi vendégük Nakadia volt 2016-ban, aki azóta már a techno irányába kanyarodott el, viszont a srácoknak olyan bookingokat is köszönhetünk mint andhim, Adam Port, &ME, Rodriguez Jr., Detlef vagy épp Lazare Hoche.

Május 3-án pénteken, egy már sokak által elismert, és az elektronikus zenei piacon 2008 óta meghatározó szerepet betöltő előadó lesz a vendégük Butch személyében, aki a rendszeres zenei megjelenései mellett a szórakoztató insta profiljáról is híres. Butch legutóbb 2018-ban a RIO-ban a téli Cinematinén aratott sikert, ezúttal szettjének az Akvárium KisHall fog helyet adni, amit az After Dark-os srácok a saját dekorációjukkal és vizuál showjukkal fognak klubbosítani.

Az egyedi dekorációról Wurki gondoskodik, aki többek között az Ozora Fesztiválnak állandó dekoros-vizuálos vendége, de Budapest ikonikus klubjának, a Corvin Clubnak egészen annak megszűnéséig állandó vizuálosa volt. Az After Dark védjegye, hogy a zenei és vizuális élmény szolgáltatása mellett nagy hangsúlyt fektetnek a közösségépítésre, valamint a tehetségek gondozására, ezutóbbi érdekében a rendezvénysorozat profilja 2018-ban kibővült előadómenedzsmenttel is, a saját csapatuk állandó fellépői Botek, Melon, Cordeiro, és az újonnan csatlakozott James Grow. 

Szóval ha pénteken egy igazi táncparkett-szaggató örömteli bulizásra vágysz az elektronikus zene dallamaira ráfekve, akkor biztos, hogy ez a program a lehető legjobb választásod.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/282011816061897/
Jegyek: https://ticket.deadcode.hu/rendezveny/after-dark-pres-butch-akvarium-klub

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Végleg bezár a párizsi Concrete

2019.07.17.

A népszerű francia buli helyszín utolsó rendezvényére most hétvégén, július 19-20-án kerül sor.

Az elektronikus zene a világ harmadik legnépszerűbb stílusa

2019.07.12.

Egy nemrég megjelent tanulmány szerint körülbelül másfél milliárdan hallgatnak elektronikus zenét.

Playground pres. Quivver (UK) @ Track Terrace, 2019.07.27.

2019.07.12.

Payground Present : QUIVVER Open Air