Butch és az After Dark csapat társaságában bulizhatjuk át május első hétvégéjét

2019.04.29

A budapesti elektronikus zenei világban 2016 októberében felbukkant After Dark rendezvénysorozat immár harmadik évét tapossa az éjszakában és a nappalban egyaránt.

A fiatal, lendületes csapat elkötelezetten hisz a márkaépítésben, valamint a hazai szórakoztatóipar fejlesztésében. Az After Dark zenei identitása kifejezetten a dallamos, boldog, mégis energikus house stílus. Az első külföldi vendégük Nakadia volt 2016-ban, aki azóta már a techno irányába kanyarodott el, viszont a srácoknak olyan bookingokat is köszönhetünk mint andhim, Adam Port, &ME, Rodriguez Jr., Detlef vagy épp Lazare Hoche.

Május 3-án pénteken, egy már sokak által elismert, és az elektronikus zenei piacon 2008 óta meghatározó szerepet betöltő előadó lesz a vendégük Butch személyében, aki a rendszeres zenei megjelenései mellett a szórakoztató insta profiljáról is híres. Butch legutóbb 2018-ban a RIO-ban a téli Cinematinén aratott sikert, ezúttal szettjének az Akvárium KisHall fog helyet adni, amit az After Dark-os srácok a saját dekorációjukkal és vizuál showjukkal fognak klubbosítani.

Az egyedi dekorációról Wurki gondoskodik, aki többek között az Ozora Fesztiválnak állandó dekoros-vizuálos vendége, de Budapest ikonikus klubjának, a Corvin Clubnak egészen annak megszűnéséig állandó vizuálosa volt. Az After Dark védjegye, hogy a zenei és vizuális élmény szolgáltatása mellett nagy hangsúlyt fektetnek a közösségépítésre, valamint a tehetségek gondozására, ezutóbbi érdekében a rendezvénysorozat profilja 2018-ban kibővült előadómenedzsmenttel is, a saját csapatuk állandó fellépői Botek, Melon, Cordeiro, és az újonnan csatlakozott James Grow. 

Szóval ha pénteken egy igazi táncparkett-szaggató örömteli bulizásra vágysz az elektronikus zene dallamaira ráfekve, akkor biztos, hogy ez a program a lehető legjobb választásod.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/282011816061897/
Jegyek: https://ticket.deadcode.hu/rendezveny/after-dark-pres-butch-akvarium-klub

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Progressive élre állított trance utazást hoz a szombat az Akváriumba

2019.11.14.

Jerome Isma-ae és Robert Nickson is új albumjairól szelektálhat.

Óriási az érdeklődés az idei BÓNUSZ Fesztiválra!

2019.11.12.

Hatalmas az érdeklődés az idei BÓNUSZ Fesztivál után4

Magdalena az Undercatt társaságában tér vissza Budapestre hétvégén

2019.11.05.

A Diynamic Records stílusának közvetítése így valósulhat meg a legteljesebben.