Classic House - Szeifert Acoustic @ Lock, 2017.04.08.

2017.04.05

SZEIFERT erre az éjszakára egy alkalomhoz illő szettel készül, FLÖRT-ös, HOME-os, COLORS-os korszakainak és kilenc hivatalosan megjelent albumának legkedveltebb darabjaival hív zenei utazásra. Az elmúlt két évtized mindenki számára szép emlékeket idéző klubhimnuszai kiegészítve az élő hangszer varázsával és a klub exkluzivitásával, igazán különleges atmoszférát és érzésvilágot teremt.

A zenekari szekciót Müller Attila szaxofonnal, Kiss Péter gitárral, RitmoMago konga show-val és Galaxia live vocal-lal alkotják.

A Szeifert Acoustic kiemelt vendége FLASH, aki több évig a Blondie házigazda dj-je volt, ebből a korszakából valamint Radio Dj-s és Roxy Rádiós éveiből hozza el a legkedveltebb dallamokat.

A következő kiemelt vendég fellépő az energikus szettjeiről híres TEBRON lesz, aki hazánkban és külföldön, klubokban és fesztiválokon közel hatvan nemzetközi top dj-vel lépett már fel, az elektronikus zenei világ meghatározó tagjaként épült be a szakma és a Közönség köztudatába.

Tebron után Vidoven pres. VDN SYSTEM áll a lemezjátszók mögé, meghatározva a parti záró akkordjának hangulatát és köszöntve a napfelkeltét.

Szeretettel várunk! ♥

►Line Up:
SZEIFERT( exclusive 3 hrs set )
Müller Attila - live saxophone
RitmoMago - live conga
Kiss Péter - live guitar
Galaxia - vocal
Guests:
FLASH ( CLUB BLONDIE & RADIO DEEJAY CLASSIC SET )
TEBRON (Exl. TABU LOUNGE classic set )
Vidoven pres.VDN SYSTEM

Facebook event: https://www.facebook.com/events/396338637416655/

➔Belépő/Tickets:
► Elővételben/Pre-Sale: 2000 Ft. -
https://oneticket.hu/Lock321
► Helyszínen/Ticket at door: 3000 Ft.-

Asztalfoglalás / Table Bookings : 06-30-307-4004 �

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Zamárdiban marad a Balaton Sound!

2021.09.22.

A helyiek megszavazták és a Sound mellett döntöttek.

The Etiket w/ TRYM @ Dinamo, 2021.10.02.

2021.09.16.

A techno és a hardtrance határait elmosó, a már megszokott acid-érzékenységgel kombinált “Sparkling Waterboy” Trym a francia újgenerációs techno művészek egyik vezető arca.