Cosmic Gate – Materia Album Tour @ Cinema Hall, 2017.04.15.

2017.04.05

Az első hangoktól a 'Materia'-ig... Két géniusz találkozása, és egy több évtizedes zenei utazás, ez a Cosmic Gate formáció. Nic Chagall és Bossi Németország legsikeresebb elektronikus zenei duója.

Produceri munkáik az Avatar film betétdalának remixétől a trance világsztár Armin Van Buurennel való közös munkán át nagyon széles spektrumon mozognak. Az elmúlt 10 évben olyan elismeréseket tudhatnak magukénak, mint legnagyobb ugrás a DJ Mag 100-as listán, vagy az állandó meghívások olyan illusztris fesztiválokra, mint az EDC, Electric Zoo, Dreamstate, Creamfields, Ultra Music Festival vagy az A State Of Trance. Persze nem maradhattak ki a magyar közönség által is nagyon kedvelt Tomorrowland vagy Tranmission fesztiválok sem.

Saját hazájukban és Európa szerte 7 db "TOP 40" listás dallal büszkélkedhetnek, köztük olyanokkal, mint a hazánkban is közkedvelt "Exploration Space" és a "Fire Wire" (ami egyébként 12 millió megtekintéssel rendelkezik a Youtube-on), természetesen legújabb dobásuk a "Fall Into You" is előkelő helyezéseket ér el az öreg kontinensen.

A "Materia" az albumok sorában a hetedik, mely a megjelenést követően 9 országban top 10-ben landolt és ebből Észak-Amerikában 2. lett az iTunes eladási listáin.

Hogy színesítsék zenei palettájukat, a duó a szcéna legnagyobbjaival kezdett közös munkába az elmúlt években. 2015-ben Armin Van Buuren "Embrace" lemezére készítettek közös dalt ez volt az "Embargo", majd a sort követte Ferry Corsten-nel az "Event Horizon" és a "Dynamic", ami az új albumon is helyett kapott. Ha tovább nézzük a tracklistát, akkor láthatjuk, hogy együttműködtek James Holden "Nothing" himnuszából jól ismert Julie Thompson-nal, és az Anjunabeats ifjú feltörekvő producerével Ilan Bluestone-nal is.

Külön érdekesség, hogy a "Wake Your Mind" albumon együtt dolgoztak egy tracken a magyar Myon & Shane 54 párossal is.

Ha már a "Wake Your Mind", ez nem csak egyik albumuk címe, hanem hetente jelentkező rádióműsoruké is, amit Amerikától Európáig számtalan állomás sugároz. A műsor egyébként már több, mint 150. epizódjánál jár.

És még mindig "Wake Your Mind", azonos nevű kiadójuk nem kisebb nevek munkáit jelentette meg mint Ferry Corsten, Mark Sixma, Gareth Emery, Orjan Nilsen vagy a progressive guru Jerome Isma-Ae.

A már így is terjedelmes diszkográfiájukat nem kevés számú remixek követték az elektronikus zene nagyágyúinak: Kaskade, Deadmau5, Tiesto, Armin Van Buuren Markus Schulz, Gareth Emery, Above & Beyond, Paul Van Dyk, John O'Callaghan.

A Cosmic Gate Materia Album világkörüli lemezbemutató turné állomása április 15-én, Budapesten a Cinema Hall.

Természetesen nem engedjük haza a srácokat classic zenék nélkül sem, a régi Cosmic Gate bombazenék sem fognak kimaradni az estéből.

Ezen az estén Sunny Lax is a line-upot gazdagítja, aki újabb nemzetközi sikerekkel a háta mögött készül az estére. Továbbá Inpieces és Tebron is mindent el fognak követni, hogy ez az este olyan emlékezetes maradjon, ahogyan indították a 2017-es évet.

Dátum: 2017.04.15.

Helyszín: Cinema Hall Budapest
Dorottya u 2-4, Budapest, Hungary, 1051

Facebook esemény:
https://www.facebook.com/events/401667890167115/

Jegyek on-line:
https://oneticket.hu/soc-events-pres-cosmic-gate-200

Személyesen a OneTicket jegyirodájában:
Cím: 1084 Budapest, Bacsó Béla utca 8.
Nyitvatartás: H-P: 10.00 - 18.00

Értékesítési pont:
TravelOrigo Utazási Iroda
Cím: Budapest 1066, Teréz krt. 22, Nyitva Minden nap:     7:30–20:00

Line-up:
Cosmic Gate (DE)
Sunny Lax (HU)
Tebron (HU)
Inpieces (HU)


TOVÁBBI CIKKEK

Egy hónap múlva BÓNUSZ Electronic Music Festival!

2022.09.15.

Október 15-én, szombaton kerül megrendezésre a 2022-es BÓNUSZ Electronic Music Festival.

Amelie Lens lesz a következő előadó a Global Underground mixsorozatában

2022.09.08.

A 28 trackes válogatás, mely Antwerpenről szól, november 25-én debütál majd a Global Underground gondozásában.