Csütörtök este újra P L A S T I C

2020.08.19

Csütörtök éjszaka a Black Mamba csapata egy jó barátját látja vendégül Marco Bailey személyében! Továbbá pedig az sem elhanyagolható tény az éjszakával kapcsolatban, hogy ez lesz HOT X első budapesti fellépése 2020-ban!

A Deadcode csapat és Marco Bailey kapcsolata elég hosszú múlttal rendelkezik és a partneri viszonyuk is egészen szoros. Elég csak arra gondolni, hogy Marco korábbi válogatáslemezén HOT X egyik trackje is helyet kapott, továbbá pedig a Materia Radio Showban HOT X két szettel, Gabor Kraft pedig eggyel szerepelt az évek során.

Több országgal ellentétben nálunk, sokunk örömére engedélyezték az 500 fős rendezvényeket, amire így nem is volt kérdés, hogy egy olyan személyt hívjanak meg, akivel baráti viszonyt is ápolnak a partneri mellett. Szóval holnap éjszaka ismét feketébe borul az Akvárium Klub BlackHallja. Nem is kérdés, hogy, aki technózna a hosszú hétvégén az merre induljon meg.

Továbbá az éjszaka folyamán ott lesz SanFranciscoBeat is, akinek a masszív szettjeit talán már nem kell bemutatni. A hajnali órákban úgy tudja bevinni a kegyelem döfést az egész éjszaka bulizott lábaknak, hogy sokaknak fájdalmas utána elhagyni a termet az utolsó track után.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1017427575367745/
Jegyvásárlás: https://ticket.deadcode.hu

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Szerencsére nem életveszélyesek Joseph Capriati sérülései

2021.01.11.

A menedzsmentje által kiadott közlemény szerint a saját apja által megszúrt olasz dj sérülései nem veszélyeztetik az életét.

Joseph Capriati életveszélyes állapotban kórházba került

2021.01.09.

Édesapja több késszúrással sebesítette meg.

2021-ben is folytatódik az Electric Garden a Festetics-kastélyban

2020.12.21.

A 2019-ben indult rendezvény, talán az ország eddigi legnagyobb nappali, különleges helyszínes elektronikus zenei eseményéne.