Egy 28 éves zenei producer oszlásnak indult holttestét találták meg San Diegóban

2017.11.30

A rendőrség jelenleg is nyomoz Omar Medina ügyében.

Október 12-én egy akkor ismeretlen, már bomlásnak indult holttestet találtak a San Diegó-i öböl alján egy lezárt hordóban. Egy búvár bukkant rá a 200 literes hordóra, ami lánccal volt egy betontömbhöz erősítve.

Ugyanezen a napon Albert Molina a beszámolók szerint eltűnt személyek aktáit böngészte, attól tartva, hogy barátja, Medina maradványaira bukkanhattak, akit utoljára szeptember 30-án látott. A források szerint Molina bejelentette Medina eltűnését.

Hat nappal a hordó megtalálását követően sikerült azonosítani a holttestet, amelynek személyazonosságát igyekeztek titokban tartani, hogy ne legyen hatással a jelenleg is folyó gyilkossági nyomozásra, most azonban kiszivárgott az információ. A Chula Vista-is rendőrség nem árult el további részleteket, de megerősítették, hogy „amikor már nem lesz befolyással a nyomozásra”, elárulják, mire jutottak.

A haláleset kapcsán még nem történt letartóztatás.KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Robert Hood készíti az új DJ-Kicks mixet

2018.11.14.

A K7 bejelentette a sorozat legújabb darabját, ami november 16-án fog megjelenni CD-n, bakeliten valamint digitális formában.

Egy hónap múlva BÓNUSZ Electronic Music Festival!

2018.11.08.

December 8-án szombaton kerül megrendezésre a DEADCODE PRODUCTION szervezésében Közép-Európa legnagyobb egynapos indoor fesztiválja.

„Hallgass Hazait” új színfolt a budapesti klubtérképen?

2018.11.07.

November 10-én a nemrégiben újragondolt és nyitott Lock Klub Budapest eseményei közt bukkantunk rá egy nagyon ígéretes és dicséretes kezdeményezésre!