Elmarad az idei Tomorrowland a koronavírus miatt!

2020.04.16

A Tomorrowland csapata tegnap este jelentette be, hogy a koronavírus világra gyakorolt hatása miatt az idei fesztivál mind a két hétvégén elmarad, mivel Belgiumban és Németországban a kormány nem engedélyezi a tömegrendezvényeket augusztus 31-ig.

Íme a Tomorrowland közleménye:
Kedves Világ!

A Tomorrow Népe egy nagy, élénk és jószívű globális közösség már több mint 15 éve. A szenvedélyünk közös: nagyszerű zenéket hallgatunk, csodálatos helyeket fedezünk fel, új barátokat szerzünk a világ minden tájáról, teljes mértékben élvezzük az életet és vigyázunk egymásra, akár egy nagy család. Ez tesz minket különlegessé. Ez tesz minket azzá, akik vagyunk a mindennapi élet során. És ez biztosítja azt, hogy együtt le tudjuk győzni a legnagyobb kihívásokat is.

A Tomorrowland 2020-hoz megvolt minden hozzávaló, hogy a legnagyszerűbb legyen a sorozatban: soha nem látott kreatív ötletek, vadiúj beltéri- és szabadtéri megoldások, elképesztő lineup, és mint mindig, a legcsodálatosabb nemzetközi közönség a világon.

Sajnos a világméretű koronavírus járvány miatt ezek kivételes idők mindannyiunk számára. Az utóbbi hetekben rengeteg egyeztetésünk volt a helyi- és nemzeti kormányzattal Belgiumban és egy nemzetközi szakértői testülettel is a két hétvégés fesztivállal kapcsolatban, amely iránt olyan nagy szenvedéllyel vagyunk. Küldetésünknek érezzük, hogy egyesítsük a világ minden tájáról ide látogató embereket, de ugyanakkor kiemelten fontos a Tomorrowland Népének, partnereinknek és támogatóinknak, a környékbelieknek, az előadóknak és a saját csapatunknak az egészsége és biztonsága.

Fájdalommal teli szívvel, de kénytelenek vagyunk bejelenteni, hogy a 2020-as Tomorrowland nem lesz megrendezve. Megértjük és támogatjuk a kormány legfrissebb rendeletét. Így a Tomorrowland 16-ik kiadása 2021 nyarán, július 16-18., valamint 23-25. között kerül majd megrendezésre.

Ez a helyzet rendkívül nehéz mindannyiunk számára. Közösségként szomorúak, csalódottak és mérgesek vagyunk, de ugyanakkor reménykedünk is, mert tudjuk, hogy sokkal erősebbek leszünk ettől. Amit 2005-ben elindítottunk, az mára egy globális jelkép lett. Együtt fogunk győzni és közösen fogjuk folytatni is!

De először azt kell biztosítani, hogy a rendezvényszervezés iparága túljusson ezen a helyzeten. A Tomorrowland – csakúgy, mint már nagyszabású rendezvények – támogatók százainak és együttműködő partnerek ezreinek összefogásával tud csak működni, akik így több mint egy évvel tovább dolgoznak szeretett fesztiválunkért. Rengeteg tehetséges előadó, kreatív együttes, keményen dolgozó és szenvedélyes ember – köztük a saját csapatunk – most a vihar szemében áll és nehéz időn megy keresztül. Rugalmasnak kell lennünk, és támogatnunk kell egymást annak érdekében, hogy egyáltalán továbbra is megmaradjon ez az iparág.

Mindenki, aki tervezte, hogy átéli a 2020-as Tomorrowland-et, biztosan ezernyi kérdéssel van tele. Ez teljesen természetes és megértjük.

Minden egyes vásárlóval kapcsolatba fogunk lépni emailen valamint a Tomorrowland profilon keresztül, hogy részletesebb információkkal szolgálhassunk a következő napokban.

Az óriási csalódás ellenére mindenkit kérünk arra, hogy szigorúan kövesse saját kormányának utasításait. Maradjatok otthon, mossatok kezet és tartsatok megfelelő távolságot egymástól. Tegyétek meg magatokért, a szeretteitekért, valamint a kivételes orvosi személyzetért, akik éjjel-nappal dolgoznak világszerte.

Vigyázzatok egymásra!

Live Today, Love Tomorrow, Unite Forever.

Tomorrowland

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Elhunyt José Padilla!

2020.10.20.

65 éves korában elhunyt José Padilla, az ibizai Cafe del Mar legendás DJ-je!

Megjelent Kölsch negyedik albuma, a Now Here No Where

2020.10.06.

A dán producer szeptember 25-én megjelent lemezével visszatért a Kompakt kiadóhoz.