Elmarad az idei Tomorrowland a koronavírus miatt!

2020.04.16

A Tomorrowland csapata tegnap este jelentette be, hogy a koronavírus világra gyakorolt hatása miatt az idei fesztivál mind a két hétvégén elmarad, mivel Belgiumban és Németországban a kormány nem engedélyezi a tömegrendezvényeket augusztus 31-ig.

Íme a Tomorrowland közleménye:
Kedves Világ!

A Tomorrow Népe egy nagy, élénk és jószívű globális közösség már több mint 15 éve. A szenvedélyünk közös: nagyszerű zenéket hallgatunk, csodálatos helyeket fedezünk fel, új barátokat szerzünk a világ minden tájáról, teljes mértékben élvezzük az életet és vigyázunk egymásra, akár egy nagy család. Ez tesz minket különlegessé. Ez tesz minket azzá, akik vagyunk a mindennapi élet során. És ez biztosítja azt, hogy együtt le tudjuk győzni a legnagyobb kihívásokat is.

A Tomorrowland 2020-hoz megvolt minden hozzávaló, hogy a legnagyszerűbb legyen a sorozatban: soha nem látott kreatív ötletek, vadiúj beltéri- és szabadtéri megoldások, elképesztő lineup, és mint mindig, a legcsodálatosabb nemzetközi közönség a világon.

Sajnos a világméretű koronavírus járvány miatt ezek kivételes idők mindannyiunk számára. Az utóbbi hetekben rengeteg egyeztetésünk volt a helyi- és nemzeti kormányzattal Belgiumban és egy nemzetközi szakértői testülettel is a két hétvégés fesztivállal kapcsolatban, amely iránt olyan nagy szenvedéllyel vagyunk. Küldetésünknek érezzük, hogy egyesítsük a világ minden tájáról ide látogató embereket, de ugyanakkor kiemelten fontos a Tomorrowland Népének, partnereinknek és támogatóinknak, a környékbelieknek, az előadóknak és a saját csapatunknak az egészsége és biztonsága.

Fájdalommal teli szívvel, de kénytelenek vagyunk bejelenteni, hogy a 2020-as Tomorrowland nem lesz megrendezve. Megértjük és támogatjuk a kormány legfrissebb rendeletét. Így a Tomorrowland 16-ik kiadása 2021 nyarán, július 16-18., valamint 23-25. között kerül majd megrendezésre.

Ez a helyzet rendkívül nehéz mindannyiunk számára. Közösségként szomorúak, csalódottak és mérgesek vagyunk, de ugyanakkor reménykedünk is, mert tudjuk, hogy sokkal erősebbek leszünk ettől. Amit 2005-ben elindítottunk, az mára egy globális jelkép lett. Együtt fogunk győzni és közösen fogjuk folytatni is!

De először azt kell biztosítani, hogy a rendezvényszervezés iparága túljusson ezen a helyzeten. A Tomorrowland – csakúgy, mint már nagyszabású rendezvények – támogatók százainak és együttműködő partnerek ezreinek összefogásával tud csak működni, akik így több mint egy évvel tovább dolgoznak szeretett fesztiválunkért. Rengeteg tehetséges előadó, kreatív együttes, keményen dolgozó és szenvedélyes ember – köztük a saját csapatunk – most a vihar szemében áll és nehéz időn megy keresztül. Rugalmasnak kell lennünk, és támogatnunk kell egymást annak érdekében, hogy egyáltalán továbbra is megmaradjon ez az iparág.

Mindenki, aki tervezte, hogy átéli a 2020-as Tomorrowland-et, biztosan ezernyi kérdéssel van tele. Ez teljesen természetes és megértjük.

Minden egyes vásárlóval kapcsolatba fogunk lépni emailen valamint a Tomorrowland profilon keresztül, hogy részletesebb információkkal szolgálhassunk a következő napokban.

Az óriási csalódás ellenére mindenkit kérünk arra, hogy szigorúan kövesse saját kormányának utasításait. Maradjatok otthon, mossatok kezet és tartsatok megfelelő távolságot egymástól. Tegyétek meg magatokért, a szeretteitekért, valamint a kivételes orvosi személyzetért, akik éjjel-nappal dolgoznak világszerte.

Vigyázzatok egymásra!

Live Today, Love Tomorrow, Unite Forever.

Tomorrowland

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Elhunyt Virgil Abloh

2021.11.28.

41 éves korában elhunyt Virgil Abloh az Off-White brand alapítója

Cinematiné w/ Pan-Pot, Jay Lumen, Marco Faraone, wAFF @ Cinema Hall, 2021.12.30.

2021.11.23.

Jay Lumen ●Marco Faraone ● Pan Pot ● wAFF @ Cinematiné Bye Bye 2021

Cinema Hall 10th Bday w/ Guy J & Guy Mantzur @ Cinema Hall, 2021.12.18.

2021.11.23.

10. Cinema Hall születésnapi dáridó, két visszatérő nagy kedvenccel!