Eric Prydz rákos beteg rajongóját segíti egy személyes showval

2016.11.28

Itt van a téli szezon, és ezzel együtt a nagylelkűség és a jókívánságok is megérkeztek. Eric Prydz pedig mindannyiunkat megérintett a legutóbbi felajánlásával, amit az egyik rajongója felé tett.

Egy Prydz rajongó a Redditen osztotta meg személyes történetét a közösség tagjaival, amiből kiderült, hogy negyedik stádiumú rákkal diagnosztizálták, de szeretné még látni a svéd producer közelgő EPIC 5.0 showját. Sajnos az egészségi állapota miatt nem biztos, hogy erre sor kerülhet, de azt kívánta, bárcsak látná még egyszer élőben Prydzet.

Az internet gyorsan felkapta a történetet és egy napon belül Prydz menedzsmentje is reagált rá. Felajánlottak egy Los Angelesbe szóló repjegyet, és egy exkluzív showt is összehoznak külön a rajongóért. Prydz menedzsmentje kifejtette, hogy a rögtönzött bulira is lehet jegyeket kapni és a teljes bevételt a beteg rajongó által választott jótékonysági szervezetnek ajánlják fel.

Íme a rajongó beszámolója:
„Nem is tudom, hogyan tudnám szavakba önteni ezt az egészet. Hihetetlen. Szóval kaptam egy emailt ma Eric menedzserétől, amiben a telefonszámomat kérték, és ma fel is hívtak. Mint tudjátok, Eric nem az a fajta, aki annyira szeret repülni, ezért bajos lenne számára a keleti partra ugrani ilyen gyorsan. Szóval felajánlották, hogy LA-ban láthatom őt január elsején (sic!). Ez őrület.

Nem teljesen fél óra múlva visszahívott, és azt mondta: ’Beszéltem Eric-kel és a csapat többi tagjával, és szeretnénk adni neked egy személyes showt LA-ben. A teljes bevételt jótékonyságra fordítjuk, te választod ki, hogy kinek.’

Ők állják a repülőt és a hotelt. És úgy tűnik, hogy lesz még egy másik buli is LA-ban karácsony előtt, amiről hamarosan elárulják a részleteket. NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM NEKTEK. A SZERETET, AMIT TŐLETEK KAPTAM MA, CSODÁLATOS VOLT. ŐK A LEGJOBBAK A VILÁGON.”

A show részleteiről további információk egyelőre nem derültek ki, de hamarosan biztos többet tudhatunk meg róla.

Áldjon meg téged az ünnepi szeretet, Eric!

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Decemberben érkezik a Drumcode-nál az A-Sides Vol.10

2020.11.19.

Amin Jay Lumen egyik trackje is helyet kapott rajta!

Hétfőtől a szórakozóhelyeken és az éttermekben is kötelező lesz a maszk viselése

2020.10.29.

Az Operatív Törzs mai tájékoztatóján hangzott el Kiss Róbert rendőr alezredestől!