Hétvégén újra nyit az Arzenál!

2023.01.19

9 hónapja már, hogy sokak kedvenc klubja, az Arzenál bezárásra került, de a hely ügyvezetői nem tétlenkedtek, hisz 2 héttel később már az udvaron ment tovább a dübörgés ezzel is megtartva a lekötött eseményeket és prezentálva mellé újakat is. Hétről-hétre mentek a rendezvények, de közben a benti átalakítás is folyamatosan zajlott, amire végre elmondhatjuk, hogy elkészültek annyira, hogy újra kinyithassanak. 

Az átalakítás során teljesen új mosdók és illemhelyek lettek kialakítva, a számuk pedig közel megduplázódott (és készül is még a későbbiekben egy újabb), a fénypark teljes átalakításon esett át és a hangrendszer is upgradelve lett, az ajtók cseréje is megtörtént és több italpulttal is találkozhattok.

A hely érdekessége még, hogy egy teljesen új terem is kialakításra került, így a jövőben lehetőség nyílhat 2 termes bulikra, vagy egy nagy összenyitott termes megoldással Magyarországon korábban nem látott produkciókat is lehetőség lesz befogadni. Viszont erre még egy kicsit várni kell, a fejlesztések és a munkálatok még folyamatban vannak, ezért az elkövetkező hetekben a 'soft opening' periódussal találkozhattok.

Ennek a 'soft opening'-nek pedig az első 2 rendezvénye ezen a hétvégén lesz, ami már a megszokott tánctéren, a kedvenc oszlopaink között megy majd. Előljáróban pedig annyit, hogy nagyon kemény szezonnal készülnek, szóval érdemes figyelni a programokra.

Event (01.20.): https://fb.me/e/32ZOG4rNM
Event (01.21.): https://fb.me/e/3eVRtoBPq

Arzenál facebook: 
https://www.facebook.com/arzenalbudapest/

Arzenál instagram: 
https://instagram.com/arzenalbudapest/


TOVÁBBI CIKKEK

Bedouin, Nina Kraviz és Steffi is érkezik erősítésként a DAAD Gatheringre!

2023.01.27.

Hiánypótló fesztivált indított utjára az OZORA fesztivál legénysége Dádpusztán 2021-ben, ez a DAAD Gathering!

Jeff Mills az 1927-es 'Metropolis' c. klasszikus filmhez újabb albumot komponált

2023.01.25.

A "Metropolis Metropolis" a detroiti techno úttörőjének második filmzenéje az ikonikus Fritz Lang filmhez.

Hétvégén újra nyit az Arzenál!

2023.01.19.

Április 9 óta várjuk ezt a napot!