Hétvégén újra nyit az Arzenál!

2023.01.19

9 hónapja már, hogy sokak kedvenc klubja, az Arzenál bezárásra került, de a hely ügyvezetői nem tétlenkedtek, hisz 2 héttel később már az udvaron ment tovább a dübörgés ezzel is megtartva a lekötött eseményeket és prezentálva mellé újakat is. Hétről-hétre mentek a rendezvények, de közben a benti átalakítás is folyamatosan zajlott, amire végre elmondhatjuk, hogy elkészültek annyira, hogy újra kinyithassanak. 

Az átalakítás során teljesen új mosdók és illemhelyek lettek kialakítva, a számuk pedig közel megduplázódott (és készül is még a későbbiekben egy újabb), a fénypark teljes átalakításon esett át és a hangrendszer is upgradelve lett, az ajtók cseréje is megtörtént és több italpulttal is találkozhattok.

A hely érdekessége még, hogy egy teljesen új terem is kialakításra került, így a jövőben lehetőség nyílhat 2 termes bulikra, vagy egy nagy összenyitott termes megoldással Magyarországon korábban nem látott produkciókat is lehetőség lesz befogadni. Viszont erre még egy kicsit várni kell, a fejlesztések és a munkálatok még folyamatban vannak, ezért az elkövetkező hetekben a 'soft opening' periódussal találkozhattok.

Ennek a 'soft opening'-nek pedig az első 2 rendezvénye ezen a hétvégén lesz, ami már a megszokott tánctéren, a kedvenc oszlopaink között megy majd. Előljáróban pedig annyit, hogy nagyon kemény szezonnal készülnek, szóval érdemes figyelni a programokra.

Event (01.20.): https://fb.me/e/32ZOG4rNM
Event (01.21.): https://fb.me/e/3eVRtoBPq

Arzenál facebook: 
https://www.facebook.com/arzenalbudapest/

Arzenál instagram: 
https://instagram.com/arzenalbudapest/


TOVÁBBI CIKKEK

Újabb fellépők csatlakoztak a Szigethez

2023.05.09.

Számos területen megújulás jellemzi az idei Szigetet!

Historical Tales with Giolí & Assia @ Budai Vár, 2023.08.26.

2023.04.26.

Historical Tales with GIOLI & ASSIA - Buda Castle - 26. August 2023

Historical Tales with Hernan Cattaneo @ Budai Vár, 2023.07.08.

2023.04.26.

HERNAN CATTANEO (all day long !)