Május 18-án, hétfőn kinyit az Akvárium Klub terasza

2020.05.17

A kijárási korlátozások vasárnap éjfélkor megszűnnek Budapesten - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szombaton, ami többek között azt jelenti, hogy az éttermekben, kávézókban, cukrászdákban a teraszokat megnyithatják, bent viszont nem lehet fogyasztani. A védőtávolsághoz szükséges feltételekről az üzemeltetőknek kell gondolkodniuk.

Sokunk örömére ez pedig azt jelenti, hogy az Akvárium Klub újra megnyítja kapuit, amit egy ünnepléssel tesznek kissé exkluzívabbá.

"Talán az eddigi legnehezebb időszakunkon vagyunk túl, hiszen több, mint 2 hónapra el kellett búcsúznunk Tőteletek, bezárni az Akváriumot és kényszerpihenőre vonulnunk. Hosszú 66 napon vagyunk túl, azonban a legnagyobb örömmel jelentjük be, hogy holnap, azaz május 18-án 15:00-kor az Akvárium Terasz megnyitja kapuit!
Óriási lelkesedéssel és persze a megfelelő biztonsági óvintézkedések mellett várunk Titeket! Bízunk benne, hogy sok ismerős arccal fogunk együtt ünnepelni, és hogy megmutassuk, mennyire vártuk már ezt a napot, több meglepetéssel is készülünk.HOLNAP TALÁLKOZUNK!

Asztalfoglalásra nincs lehetőség, érdemes korán érkezni!"

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/876530509530505/

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Szeptemberben új albummal jelentkezik Joseph Capriati

2020.06.01.

A Metamorfosi címet kapó új lemez a producer saját kiadóján, a Redimension-ön keresztül jelenik majd meg.

Május 18-án, hétfőn kinyit az Akvárium Klub terasza

2020.05.17.

66 napja zártak be a vírus miatt.