Május 18-án, hétfőn kinyit az Akvárium Klub terasza

2020.05.17

A kijárási korlátozások vasárnap éjfélkor megszűnnek Budapesten - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szombaton, ami többek között azt jelenti, hogy az éttermekben, kávézókban, cukrászdákban a teraszokat megnyithatják, bent viszont nem lehet fogyasztani. A védőtávolsághoz szükséges feltételekről az üzemeltetőknek kell gondolkodniuk.

Sokunk örömére ez pedig azt jelenti, hogy az Akvárium Klub újra megnyítja kapuit, amit egy ünnepléssel tesznek kissé exkluzívabbá.

"Talán az eddigi legnehezebb időszakunkon vagyunk túl, hiszen több, mint 2 hónapra el kellett búcsúznunk Tőteletek, bezárni az Akváriumot és kényszerpihenőre vonulnunk. Hosszú 66 napon vagyunk túl, azonban a legnagyobb örömmel jelentjük be, hogy holnap, azaz május 18-án 15:00-kor az Akvárium Terasz megnyitja kapuit!
Óriási lelkesedéssel és persze a megfelelő biztonsági óvintézkedések mellett várunk Titeket! Bízunk benne, hogy sok ismerős arccal fogunk együtt ünnepelni, és hogy megmutassuk, mennyire vártuk már ezt a napot, több meglepetéssel is készülünk.HOLNAP TALÁLKOZUNK!

Asztalfoglalásra nincs lehetőség, érdemes korán érkezni!"

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/876530509530505/

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Hétfőtől a szórakozóhelyeken és az éttermekben is kötelező lesz a maszk viselése

2020.10.29.

Az Operatív Törzs mai tájékoztatóján hangzott el Kiss Róbert rendőr alezredestől!

Jay Lumen újabb trackje jelenik meg a Drumcode kiadónál!

2020.10.29.

Jay Lumen újra a Drumcode kiadó számára készített dalt Adam Beyer meghívására.