Karotte - Interjú

2010.11.10
Pénteken végre elérkezik a várva várt Soundhead és HI!FLY közös születésnap, melynek sztárvendége KAROTTE. A MERLINben megrendezendő parti óriási robbanásnak ígérkezik. A szervezők is e szerint készülnek, így a helyszín hangtechnikáját kiegészítik egy ütős Martin Audio hangrendszerrel. És hogy mi újság az est főszereplőjével? Az alábbi interjúból kiderül!

Hi!Fly: Novemberben második alkalommal érkezel Budapestre. Hogy tetszett az első, januári parti?

Karotte: Akkor először jártam Budapesten és nagyszerűen éreztem magam. Az emberek hihetetlenül kedvesek voltak és őrületeset buliztunk. Szívesen gondolok vissza erre a látogatásra, minél hamarabb vissza akartam jönni Hozzátok!

Hi!Fly: Mesélj, mi történt Veled a nyár során?

Karotte: Mozgalmas időszak volt, végigjártam a fesztiválokat és Ibizán is sok időt töltöttem. A legkomolyabb a Love Family Park és a Green and Blue volt, de minden fellépéshez tudok valami pozitívat kötni, egyszerűen király volt ez a szezon!

Hi!Fly: Produceri szinten mire készülsz az ősszel?

Karotte: Gregorral (Gregor Tresher - a szerk.) stúdióztunk nemrég, ennek az eredménye most november elején válik kézzelfoghatóvá. A szám címe „Eight track clubbing" és a „Breaking New Soil vol. 1." című label válogatáson jelenik meg.

Hi!Fly: Hogyan tartod a kapcsolatot a rajongóiddal?

Karotte: Sok időt töltök a Facebookon, így elég könnyű nyomon követni épp merre lépek fel és mi történik velem. Ezen kívül ami már a közösségi oldal robbanása előtt is megvolt, az a fórumom a saját weboldalamon: www.djkarotte.de

Hi!Fly: A rádióműsorodban hétről hétre hallhatjuk az új kedvenceidet. Hány promót kapsz egy héten?

Karotte: Már nem is számolom a promók áradatát. Egyértelmű, hogy túl sok és ezek között igen sok a szemét is. A lemeztáskám tartalma átlagosan 6-8 hetente cserélődik, de van hogy ennél gyakrabban is.

Hi!Fly: Hosszú ideje Európa-szerte híres művész vagy. Mi az amit szeretnél még elérni?

Karotte: Igazából fogalmam sincs, spontán ember vagyok, nem gondolkozom ilyesmiken. A mottóm: „jöjjön, aminek jönnie kell". Most elsősorban a budapesti bulit várom!

Hi!Fly: Köszönjük az interjút, pénteken találkozunk!

Karotte: Szívesen, már nagyon várom!!!

Hi!Fly & Soundhead közös születésnapi parti, főszerepben: KAROTTE! 2010.11.12. MERLIN Karotte (Break New Soil Records - D) Yvel & Tristan (Hi!Fly) Sanfranciscobeat (aka Profile 25) James Grow (Hi!Fly) Sobek (Hi!Fly) Blatti (Blatt traxx) Belépő: Elővételben: 2000 Ft (csak a Merlinben) Helyszínen: éjfélig 2500 Ft, éjfél után 3000 Ft

Dancetrippin.tv #183:

http://www.dancetrippin.tv/lib.cfm/9057/dj_set_episodes_183/Karotte/Amsterdam

Karotte mixek számolatlanul:

http://soundcloud.com/electro-mix-memory/sets/karotte-lives-mixes

Countdown #1:

http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=31446&id=100000326324393&fbid=165707793450097

Countdown #2:

http://tb303.hu/karotte/

Web:

http://www.djkarotte.de/ http://www.yvelandtristan.net/ http://www.merlinbudapest.org/ Infoline: +36-20-253-6439

November 12-én a Merlin sokat látott falai között kerül megrendezésre a Soundhead, Magyarország egyik elektronikus zenei portáljának 10. születésnapi partija. A tavalyi, fergeteges hangulatú 9. évforduló többek közt YVEL & TRISTAN főszereplésével zajlott, és most sincs ez másképp. Annál is inkább, hiszen a páros saját klubestsorozatának 1. születésnapját is megüljük (ugráljuk) ezen a novemberi péntek estén.

KAROTTE januári, felejthetetlen budapesti debütálása után visszatér hozzánk, hogy ezen a jeles eseményen kápráztassa el újra rajongóit. Az őrületes hangulatú performanszairól ismert showman az előző látogatása eltelt időben végigturnézta Európa legkomolyabb fesztiváljait és ismét behódolt neki az ibizai klubbertömeg. A hihetetlen nyár után az őszi szezonban is kemény erőpróbák várnak rá, többek közt a HI!FLY és a Soundhead közös eseménye. Különlegesség még, hogy itt lép először pultba a HI!FLY színeiben JAMES GROW és SOBEK, és velünk tart az örök energiabomba, SANFRANCISCOBEAT is, a sort pedig BLATTI fellépése teszi majd teljessé.

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Nagy sikerrel mutatkozott be a Coco Loco

2019.03.21.

Az őrületes hangulat a Cinema Hall minden szegletét átjárta.

DNS x Mariposas pres. Klaudia Gawlas @ HALL (Debrecen), 2019.06.14.

2019.03.21.

Deep Night Sounds & Mariposas Production presents Klaudia Gawlas

Der Morgen pres. Woo York @ Premier Club, 2019.04.06.

2019.03.21.

Der Morgen pres. Woo York // Premier Club // 2019.04.06.