Kintar ★ Volen Sentir ★ by BudapestCalling & Truesounds Music @ Cinema Hall, 2022.11.12.

2022.10.20
 
Budapest Calling & Cinema Hall & Truesounds Music pres Kintar & Volen Sentir @ Cinema Hall ★ NOV 12
Elektronikus zene szerelmesei, figyelem. Olyan zenei csemegét kínálunk nektek, hogy mind a 10 ujjatokat meg fogjátok nyalni. Erre garancia a Budapest Calling és Truesounds kooperáció és a szervezők ízlése, amivel újat szeretnének mutatni a Nagyérdemű klubbokba járó közönségnek. Mire számíthattok: újabb zenei varázslat lesz a Cinema Hallban!
Eddig itthon ritkán hallott house grooveok, Afro House törzsi ütemek várnak rátok megspékelve a legfinomabb progressive trackekkel és libabőrt okozó vokálokkal.
Volen Sentir a nappali Halászbástyás buli után éjszaka egy lendületesebb szettet tol, ahol olyan oldalát is megmutatja várhatóan, amit eddig nem hallottunk tőle. Az biztos, hogy marad a rá jellemző súlyos basszusok és dallamok mellett. 
 
Kintar neve már bizonyított itthon. Elhozza Nektek az aktuális ibizai hangzásvilágot, ami annyira energikus és egyedi, hogy talán klubban ilyet itthon még nem is hallottatok. Az argentín producer a Blue Marlin Ibiza rezidense, aki idén az afro/organic house stílus legnagyobb alakjával, Black Coffee-val együtt Ushuaia-n is fellépett! A különböző törzsi hangszerekkel, énekekkel harmónikusan spékelt szettjeivel és misztikus, organikus house hangzásával elkerülhetetlen ikon lett a parti szigeten, és egyre inkább szerte a világban.
Tökéletes párost fog alkotni Volen Sentirrel! 
Természetesen a hazai fellépőket ezúttal is gondosan válogattuk a vendégeink mellé.
Magától értetődő, hogy a bemelegítés felelőse az Indigo Theory formáció lesz. Akik buliról bulira növelik a rajongóik számát és folyamatosan magas szinten hozzák a produkciójukat.
A zárásért felelős felállás Peter Makto és Gregory S lesznek. Az elmúlt években már tapasztaltuk, hogy amikor hazánk legkedveltebb TSapatára van bízva a zárás az garantáltan plusz 60 perces műsor a reggeli állapotokban!
Mondhatni az egész éjszaka egy csodás álom lesz! 
Véssétek be nagybetűvel a naptárba a dátumot és készüljetek lélekben az utazásra! 
 
★ LINEUP★
KINTAR
VOLEN SENTIR
PETER MAKTO
GREGORY S
INDIGO THEORY
 
Facebook event: https://fb.me/e/25uIZJ1Ht

TOVÁBBI CIKKEK

Billie Eilish, Sven Väth és Moderat is a 2023-as Szigeten

2022.12.01.

Aktuális sztárok, nagy közönségkedvencek és feltörekvő, izgalmas előadók, a műfaji sokszínűség jegyében.

Refactore x BASSIANI pres. Schacke, NDRX b2b Kancheli @ Arzenál, 2022.12.23.

2022.11.30.

REFACTORE X BASSIANI pres. Schacke, NDRX b2b KANCHELI