Kitschi X Blackrod Showcase w/ Takaaki Itoh (JP) @ Rómer Ház, 2017.10.13.

2017.10.02

Mindig van hely az új játékosok számára, főleg egy olyan közegben, amely önmagában is a fejlődésről szól – a techno világában. Ebben a tudatban alakult 2017 elején a Blackrod Records, amelyet Depthon és Sikztah hívott életre, hogy valami frisset és egyedit alkossanak. 100% techno, méghozzá nem is akárhogy. A kiadó megjelenései vinyl formátumban jelennek meg, és olyan nagynavű előadók lemezastáskájában találhatók meg, mint Ben Sims, Klaudia Gawlas, Slam, Chris Liebing, The Advent, és még sorolhatnánk.

A Rómer házat minőségi elektronikus zenével megtöltő Kitschi és a Blackrod most egy estére összeolvad, hogy egy olyan illusztris vendéget hozzon el Győrbe, mint Takaaki Itoh. A japán techno legenda nemzetközi elismertsége a 90-es évek eleje óta töretlen. Európába a kétezres évek eleje óta látogat rendszeresen, azóta megfordult az Awakeningsen, a Maydayen, a Cosmic Trip fesztiválon, hazánkban pedig rendszeres vendége a Corvin Clubnak és Technokunst sorozatnak. Szettjei és saját zenéi kiválóan tükrözik a japán kultúrából eredő gyökereit. Talán senki más nem tud ennyire dinamikusan játszani és komponálni, hogy a techno lüktetése, dübörgése ne vesszen el – sőt, felerősödjön.
Eddigi pályafutása során számos bakelit megjelenést tudhat a háta mögött, a világ élvonalába tartozó kiadókon. Decemberben pedig érkezik a 4. Blackrod lemez, amelyen szintén helyett kapott egy kiváló remix a japán mestertől.

A hazai supportól a két Blackrod helytartó, Sikztah és Depthon, valamint az AirSound Records színeiben Akos Wex illetve a Kitschi állandó rezidense SpaceMonkei, a tökéletes hangzásról pedig most is a VOID AUDIO HUNGARY gondoskodik majd.

Jegy / Tickets ► 2K / 2.5K

Online: goo.gl/XAk2UM

Facebook event: https://www.facebook.com/events/265272793993673/

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Szerencsére nem életveszélyesek Joseph Capriati sérülései

2021.01.11.

A menedzsmentje által kiadott közlemény szerint a saját apja által megszúrt olasz dj sérülései nem veszélyeztetik az életét.

Joseph Capriati életveszélyes állapotban kórházba került

2021.01.09.

Édesapja több késszúrással sebesítette meg.

2021-ben is folytatódik az Electric Garden a Festetics-kastélyban

2020.12.21.

A 2019-ben indult rendezvény, talán az ország eddigi legnagyobb nappali, különleges helyszínes elektronikus zenei eseményéne.