Loco Dice új klippel jelentkezett!

2015.09.24

A német producer Just Blaze-zel készített trackjéhez készült el legújabb videó klipje.

Azt követően, hogy korábban bejelentette új kislemezét, a „Get Comfy”-t, amelyet Giggs-szel közösen készített, Loco Dice bemutatta a „Sending This One” c. tracket is, amelyet Just Blaze-zel közreműködve készített el. Ezek mellett az is kiderült, hogy immáron előrendelhető a várva várt nagylemeze is, az „Underground Sound Suicide” is. A „Sending This One Out”-ot hallgatva úgy tűnik, hogy Loco Dice és a legendás hip-hopos Just Blaze egy igen veretes duót alkotott, zenéjükben egyesül a klasszikus techno és a hip-hop, és mindkettő nagy hatással van mind a német producer második nagylemezére, mind a karrierjére egyaránt. Az LP tracklistjére tekintve láthatjuk, hogy további közreműködők is hallhatók majd a lemezen, Miss Kittintől Neneh Cherry-ig, szemléltetve, hogy Dice nem fél kísérletezni, és nyugodtan lépi át a határokat az albumon, míg Chris Liebinggel közös trackje azért mégiscsak visszamutat a gyökerekhez. Maga a „Sending This One” egyszerre komor és dinamikus, a Mobb Deep-es Prodigy vokáljával gördülékeny az egész, Loco Dice groove-jaival együttesen pedig egy eddig érintetlen területre kerülünk. Az album csúcspontja az angol rapper Giggs – aki a „Get Comfy”-nál működött közre – szerint is az, ahogy a „Sending This One Out” esetében összemosódnak a határok a stílusok között, és ezt kevés művész képes megoldani. Tökéletesen kivitelezett, és sokkal többet nyújt, mint amit a rajongók elvárnak, ez az „Underground Sound Suicide”.

LOCO DICE november 21-én a BÓNUSZ Electronic Music Festivalon lép fel, ami a legújabb "Underground Sound Suicide" c. albumához kapcsolódó turné egyik állomása!


TOVÁBBI CIKKEK

Elhunyt DJ Palotai!

2023.11.19.

Tragikus hirtelenséggel, 62 éves korában éves korában meghalt Palotai Zsolt, avagy DJ Palotai

Egy héttel csúszik a nyárba a Sound, indulnak a 2024-es bérletek

2023.11.03.

Elsősorban a diákoknak jó hír, hogy 2024-ben egy héttel később, az érettségi és vizsgaidőszak után, a nyári szezon elején lesz a Heineken Balaton Sound.

Pénteken erős kezdéssel robban a Youtopia őszi szezonja!

2023.11.03.

A Youtopia csapata immáron a harmadik őszi klubszezonját indítja a budapesti éjszakában.