Samhain páros liveja dübörög Halloween éjszakáján az Aetherben!

2019.10.29

Tudtad, hogy a Halloween története az ősi Samhain fesztiválból ered, ami a kelták aratási szezonjának a kezdetét jelentette?

Amióta a tél az év sötét részét jelképezi november elseje lett az a nap, amikor a holt lelkek visszatérnek kísérteni a Földre. A kelták ezen a napon feketére festették az arcukat és különböző ijesztő jelmezeket öltöttek. Úgy vélték ez a nap az utolsó, amikor a holtak bosszút állhatnak rajtuk. Maszkkal fedték ezért arcukat és nagy tűzrakások mellett táncoltak.

Csütörtökön az Aether stilszerűen Pöli és a Colorstar zenekarból ismert Máté Szabolcs új live projektjével, a Samhainnal ünnepel. A duó másfél éve  aktívan formálódik, az eredmény pedig immár kézzel fogható és hallható: a tech hauz és a techno kifinomult, minőségi, szigorúan táncparkettre megálmodott elegye.

Túlvilági rendszerbe szedett zajok között henyélő démonok, a spirituális vezetők, te, és az Aether. Megyünk a legmélyére! Ott tali!

Facebook event: https://www.facebook.com/events/547142512708106/

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Amelie Lens érkezik Richie Hawtin helyett a B my Lake-re!

2020.07.09.

Richie Hawtin stúdió projektjei miatt lemondta az idei B my Lake fesztivált.

Az Electric Garden idén már két helyszínnel mozdít ki minket a komfortzónánkból

2020.07.09.

Ráadásul a keszthelyi Festetics-kastély kibővített idősávjában technózhatunk majd, egészen délutántól hajnalig.

Végre éjszaka is rúgjuk a homokot a Plázson!

2020.07.09.

Ha nem is teljes gőzzel, de a Balaton-parti bulicentrum legizgalmasabb helyén, a siófoki Plázson már most hétről-hétre csalogató bulik várnak.