Sikztah szállítja a Blackrod Records első digitális megjelenését

2017.11.28

Sikztah beszállása a Blackrod Recordsba most egy kiadvány formájában is realizálódik. A kiadó három vinyl megjelenés után döntött úgy, hogy elindít egy digital only sorozatot is. Ennek első darabja lesz Sikztah Kosmonaut című EP-je, amely két húzós techno tracket fog magán hordozni.

Sikztah egész eddigi pályafutását a kísérletezés, a megújulás és a kreatív munka jellemezte, amelynek köszönhetően 20 éve a legaktuálisabb magyar DJ-k és producerek között tartja számon a szakma és a közönség egyaránt. Szervezői tevékenysége és sikerei mellett népszerűsége töretlen zenei fronton is, amelyet jól mutat, hogyan reagál a szettjeire a partyk népe.

Ezek tükrében nem meglepő, hogy Sikztah aktív kiadói tevékenységet is folytat. A Blackrod kiadóba való beszállása pedig most egy kiadvány formájában is realizálódik, amely kiadó három vinyl megjelenés után döntött úgy, hogy elindít egy digital only sorozatot is. Ennek első darabja lesz Sikztah Kosmonaut című EP-je, amely két húzós techno tracket fog magán hordozni.

A dalokba a kiadó SoundCloud oldalán már bele is lehet hallgatni, amelyek közül mindkettő tökéletesen magába foglalja azt a hangzást, amely Sikztah karakterét szimbolizálja: korszerű, masszív, okos, és pont annyira pofátlan, amennyire kell.
A Kosmonaut 2017. december 8-án fog debütálni a Blackrod Records-nál, rajta a címadó dallal, valamint a Venomous című darabbal.

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Chris Liebing lerántotta a leplet a Mute-nál debütáló albumáról

2018.06.15.

A Burn Slow c. lemez idén szeptemberben jelenik meg a Mute Records-nál.

Érkezik az Afterlife négylemezes válogatáslemeze, a Realm Of Consciousness Pt. III

2018.06.06.

A Tale Of Us kiadójánál megjelenő albumon 15 track lesz hallható!

Megérkezett az idei B my Lake fesztivál időrendi bontása!

2018.06.04.

B my Lake 2018 - Time Table