Sikztah szállítja a Blackrod Records első digitális megjelenését

2017.11.28

Sikztah beszállása a Blackrod Recordsba most egy kiadvány formájában is realizálódik. A kiadó három vinyl megjelenés után döntött úgy, hogy elindít egy digital only sorozatot is. Ennek első darabja lesz Sikztah Kosmonaut című EP-je, amely két húzós techno tracket fog magán hordozni.

Sikztah egész eddigi pályafutását a kísérletezés, a megújulás és a kreatív munka jellemezte, amelynek köszönhetően 20 éve a legaktuálisabb magyar DJ-k és producerek között tartja számon a szakma és a közönség egyaránt. Szervezői tevékenysége és sikerei mellett népszerűsége töretlen zenei fronton is, amelyet jól mutat, hogyan reagál a szettjeire a partyk népe.

Ezek tükrében nem meglepő, hogy Sikztah aktív kiadói tevékenységet is folytat. A Blackrod kiadóba való beszállása pedig most egy kiadvány formájában is realizálódik, amely kiadó három vinyl megjelenés után döntött úgy, hogy elindít egy digital only sorozatot is. Ennek első darabja lesz Sikztah Kosmonaut című EP-je, amely két húzós techno tracket fog magán hordozni.

A dalokba a kiadó SoundCloud oldalán már bele is lehet hallgatni, amelyek közül mindkettő tökéletesen magába foglalja azt a hangzást, amely Sikztah karakterét szimbolizálja: korszerű, masszív, okos, és pont annyira pofátlan, amennyire kell.
A Kosmonaut 2017. december 8-án fog debütálni a Blackrod Records-nál, rajta a címadó dallal, valamint a Venomous című darabbal.

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Richie Hawtin a live szettjéről: 'Látnod kell, ahogy az ember pörög-forog'

2017.12.08.

A kanadai producer a végletekig kidolgozta a CLOSE fellépését.

A Tale Of Us készíti a fabric 97-et!

2017.12.07.

A mix összesen 20 dalt foglal magában, közülük 13 exkluzív, kizárólag a CD-n hallható darab!

Bejelentették az első fellépőket a 2018-as Balaton Sound-ra!

2017.12.07.

A Balaton Sound történetének legerősebb felhozatalát ígéri már a szervezők első bejelentése is.