Solumun +1 az EXIT Festival-on, a sztárvendég pedig a Tale of Us lesz!

2019.04.02

Tavaly az EXIT Festival egy igazi „Arenamageddon”-t produkált, ugyanis a híres Dance Arena színpadán káprázatos line up tette tiszteletét, de az idei évben az ígéretek szerint még ezt is túlszárnyalják majd. 

Jegyek és bérletek kaphatók: https://meex.hu/jegyek/exit-fesztival-2019

Miután Carl Cox bejelentette, hogy visszatér az egyik legnagyobb szabadtéri rave-re, gyorsan követte őt Paul Kalkbrenner, Amelie Lens, Maceo Plex, Jeff Mills, Charlotte de Witte, Boris Brejcha, Peggy Gou, Dax J, I Hate Models, Monika Kruse, Adriatique, Satori, Johannes Brecht és még további nagy sztárok. Ez a galaktikus csapat bővül most napjaink egyik legnagyobb elektronikus zenei csillagával, Solomunnal, aki gyakori vendége az EXIT-nek 2010-es debütálása óta, idén pedig magával hozza híres „+1” parti formációját, amivel meghódította Ibizát. Solomun a 18. századi erőd falai közé nem csupán a Fehér Sziget hangulatát hozza magával, hanem egy egészen különleges vendég párost, napjaink vezető techno és house duóját, a Tale of Us-t! Különleges és eredeti formátumával a Pacha-ban rendezett Solomun +1 partikat sokan emlegetik nem csak Ibizán, de világszerte is. Egyedi koncepciójával az EXIT színpadát hat órán keresztül veszik majd birtokba, amelynek keretében Solomun és a Tale of Us önálló 2-2 órás szettje után egy gigantikus két órás B2B szettel zárnak majd.

Négy hónapos Ibizai szezonja során Solomun hétről hétre kiválaszt egy vendéget, akivel megosztja a Pacha pultját egész estére. Ezek a bulik monumentális pillanatokat hoztak már eddig is olyan sztárok közreműködésével, mint Sven Väth, Dixon, Black Coffee, DJ Tennis és sok más csillag mellett a belgrádi Vladimir Ivković is szerepelt már ott. Az ibizai szezon zárására Solomun már elhívta a Tale of Us-t, valamint ő is szerepelni fog a páros Afterlife sorozatában, így ennek a triónak a B2B szettjei jelenleg az egyik legforróbb buliknak ígérkeznek a spanyol szigeten. Az olasz duó jelenleg kétségtelenül karrierje csúcsán jár, tavalyi EXIT-es fellépésük a visszajelzések szerint az utóbbi évek egyik legjobb szettje volt. Karm és Mateo az utóbbi években olyan slágerekkel hódították meg a klubokat, mint az Another Earth, a Northern Star vagy a Monument, valamint övék az utóbbi idők legnépszerűbb kiadója is.

Miami, New York, Párizs, Tulum és persze Ibiza után így most Újvidék is felkerül a sorozat térképére. Annak a sorzatnak, amelyet Solomun egyszer úgy jellemzett, mint „karrierjének legjobb élménye”. Globális népszerűségének növekedésének egyik állomása volt a 2010-es EXIT-es fellépése, amikor a korai órákban játszott felejthetetlen szettet. Elszakíthatatlan köteléke az EXIT-tel tavaly is megerősítést nyert, amikor az Arena színpadán szintén egy ihletett szettet zenélt, ami után a közönség szűnni nem akaró tapsviharát követően egy ráadás fél órát zenélt még, megerőtve mindezzel helyét az EXIT rezidens dj-inek táborában. Tavaly elnyerte a nagy presztízsű DJ Awards díját is, amivel dallamos house és techno munkásságát ismerték el, és ami után tényleg bármit megtehet már. Hogy ne kényelmesedjen el, arról gondoskodik például a kiadója, a Diynamic, amit igazgatni kell, ami egyébként nem régen ünnepelte a századik megjelenést, valamint tavaly például arra is jutott ideje, hogy éppen a Tale of Us-szal együtt a népszerű videójáték, a GTA egyik speciális kiadásában tűnjön fel.

Az EXIT Festival 2019. július 4-7-ig kerül megrendezésre a Péterváradi Erőd területén, Újvidéken. A rendkívül színes line-up olyan sztárokat vonultat fel, mint a The Cure, a Greta Van Fleet, Carl Cox, Skepta, Dimitri Vegas & Like Mike, DJ Snake, Desiigner, Lost Frequencies, IAMDDB, Sofi Tukker, Solomun, a Tale of Us, Tom Walker, Maceo Plex, Charlotte De Witte, Boris Brejcha, Peggy Gou, Jeff Mills, Amelie Lens, Dax J, Phil Anselmo & The Illegals, Tarja Turunen, 65daysofstatic, The Selecter, Peter & The Test Tube Babies, Whitechapel, Atheist Rap, Arcturus, Total Chaos és még további sztárok, akik mellett további fellépők bejelentésére is számíthatunk még.

Jegyek és bérletek kaphatók: https://meex.hu/jegyek/exit-fesztival-2019

Jegyárak: 
EXIT FESZTIVÁLBÉRLET
A bérlet érvényességge: 2019. július 04-07.

4 napos bérlet: 19 900 Ft
4 napos VIP GOLD bérlet: 89 900 Ft
Kempingbérlet: 8 900 Ft
Napijegy (07.04): 10 200 Ft
Fan Pit Napijegy (07.04): 14 500 Ft
VIP Gold Napijegy (07.04): 35 900 Ft

FIGYELEM!
A jegy beváltásakor a jogosultság ellenőrzése miatt be kell mutatni a magyar személyigazolványt, vagy az útlevelet, Magyarországon élő külföldieknek pedig a magyar lakcímet igazoló dokumentumot, vagy magyar diákigazolványt! A vouchert ki kell nyomtatni a beváltáshoz!
A vochert a helyszínen karszalagra cserélik, erről bővebb információ az exitfest.org oldalon lesz elérhető a Fesztivált megelőzően.
A jegy ára nem visszatéríthető.
A bérlettel naponta 19:00 órától 03:00 óráig lehet belépni.

A VIP GOLD bérlet a következő plusz szolgáltatásokat biztosítja:
■ Belépés a VIP Teraszra
■ Belépés a nagyszínpadnál található VIP területre
■ Belépés a Dance Arénánál található VIP területre
■ Külön jegybecserélő pont

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Progressive élre állított trance utazást hoz a szombat az Akváriumba

2019.11.14.

Jerome Isma-ae és Robert Nickson is új albumjairól szelektálhat.

Óriási az érdeklődés az idei BÓNUSZ Fesztiválra!

2019.11.12.

Hatalmas az érdeklődés az idei BÓNUSZ Fesztivál után4

Magdalena az Undercatt társaságában tér vissza Budapestre hétvégén

2019.11.05.

A Diynamic Records stílusának közvetítése így valósulhat meg a legteljesebben.