Solumun +1 az EXIT Festival-on, a sztárvendég pedig a Tale of Us lesz!

2019.04.02

Tavaly az EXIT Festival egy igazi „Arenamageddon”-t produkált, ugyanis a híres Dance Arena színpadán káprázatos line up tette tiszteletét, de az idei évben az ígéretek szerint még ezt is túlszárnyalják majd. 

Jegyek és bérletek kaphatók: https://meex.hu/jegyek/exit-fesztival-2019

Miután Carl Cox bejelentette, hogy visszatér az egyik legnagyobb szabadtéri rave-re, gyorsan követte őt Paul Kalkbrenner, Amelie Lens, Maceo Plex, Jeff Mills, Charlotte de Witte, Boris Brejcha, Peggy Gou, Dax J, I Hate Models, Monika Kruse, Adriatique, Satori, Johannes Brecht és még további nagy sztárok. Ez a galaktikus csapat bővül most napjaink egyik legnagyobb elektronikus zenei csillagával, Solomunnal, aki gyakori vendége az EXIT-nek 2010-es debütálása óta, idén pedig magával hozza híres „+1” parti formációját, amivel meghódította Ibizát. Solomun a 18. századi erőd falai közé nem csupán a Fehér Sziget hangulatát hozza magával, hanem egy egészen különleges vendég párost, napjaink vezető techno és house duóját, a Tale of Us-t! Különleges és eredeti formátumával a Pacha-ban rendezett Solomun +1 partikat sokan emlegetik nem csak Ibizán, de világszerte is. Egyedi koncepciójával az EXIT színpadát hat órán keresztül veszik majd birtokba, amelynek keretében Solomun és a Tale of Us önálló 2-2 órás szettje után egy gigantikus két órás B2B szettel zárnak majd.

Négy hónapos Ibizai szezonja során Solomun hétről hétre kiválaszt egy vendéget, akivel megosztja a Pacha pultját egész estére. Ezek a bulik monumentális pillanatokat hoztak már eddig is olyan sztárok közreműködésével, mint Sven Väth, Dixon, Black Coffee, DJ Tennis és sok más csillag mellett a belgrádi Vladimir Ivković is szerepelt már ott. Az ibizai szezon zárására Solomun már elhívta a Tale of Us-t, valamint ő is szerepelni fog a páros Afterlife sorozatában, így ennek a triónak a B2B szettjei jelenleg az egyik legforróbb buliknak ígérkeznek a spanyol szigeten. Az olasz duó jelenleg kétségtelenül karrierje csúcsán jár, tavalyi EXIT-es fellépésük a visszajelzések szerint az utóbbi évek egyik legjobb szettje volt. Karm és Mateo az utóbbi években olyan slágerekkel hódították meg a klubokat, mint az Another Earth, a Northern Star vagy a Monument, valamint övék az utóbbi idők legnépszerűbb kiadója is.

Miami, New York, Párizs, Tulum és persze Ibiza után így most Újvidék is felkerül a sorozat térképére. Annak a sorzatnak, amelyet Solomun egyszer úgy jellemzett, mint „karrierjének legjobb élménye”. Globális népszerűségének növekedésének egyik állomása volt a 2010-es EXIT-es fellépése, amikor a korai órákban játszott felejthetetlen szettet. Elszakíthatatlan köteléke az EXIT-tel tavaly is megerősítést nyert, amikor az Arena színpadán szintén egy ihletett szettet zenélt, ami után a közönség szűnni nem akaró tapsviharát követően egy ráadás fél órát zenélt még, megerőtve mindezzel helyét az EXIT rezidens dj-inek táborában. Tavaly elnyerte a nagy presztízsű DJ Awards díját is, amivel dallamos house és techno munkásságát ismerték el, és ami után tényleg bármit megtehet már. Hogy ne kényelmesedjen el, arról gondoskodik például a kiadója, a Diynamic, amit igazgatni kell, ami egyébként nem régen ünnepelte a századik megjelenést, valamint tavaly például arra is jutott ideje, hogy éppen a Tale of Us-szal együtt a népszerű videójáték, a GTA egyik speciális kiadásában tűnjön fel.

Az EXIT Festival 2019. július 4-7-ig kerül megrendezésre a Péterváradi Erőd területén, Újvidéken. A rendkívül színes line-up olyan sztárokat vonultat fel, mint a The Cure, a Greta Van Fleet, Carl Cox, Skepta, Dimitri Vegas & Like Mike, DJ Snake, Desiigner, Lost Frequencies, IAMDDB, Sofi Tukker, Solomun, a Tale of Us, Tom Walker, Maceo Plex, Charlotte De Witte, Boris Brejcha, Peggy Gou, Jeff Mills, Amelie Lens, Dax J, Phil Anselmo & The Illegals, Tarja Turunen, 65daysofstatic, The Selecter, Peter & The Test Tube Babies, Whitechapel, Atheist Rap, Arcturus, Total Chaos és még további sztárok, akik mellett további fellépők bejelentésére is számíthatunk még.

Jegyek és bérletek kaphatók: https://meex.hu/jegyek/exit-fesztival-2019

Jegyárak: 
EXIT FESZTIVÁLBÉRLET
A bérlet érvényességge: 2019. július 04-07.

4 napos bérlet: 19 900 Ft
4 napos VIP GOLD bérlet: 89 900 Ft
Kempingbérlet: 8 900 Ft
Napijegy (07.04): 10 200 Ft
Fan Pit Napijegy (07.04): 14 500 Ft
VIP Gold Napijegy (07.04): 35 900 Ft

FIGYELEM!
A jegy beváltásakor a jogosultság ellenőrzése miatt be kell mutatni a magyar személyigazolványt, vagy az útlevelet, Magyarországon élő külföldieknek pedig a magyar lakcímet igazoló dokumentumot, vagy magyar diákigazolványt! A vouchert ki kell nyomtatni a beváltáshoz!
A vochert a helyszínen karszalagra cserélik, erről bővebb információ az exitfest.org oldalon lesz elérhető a Fesztivált megelőzően.
A jegy ára nem visszatéríthető.
A bérlettel naponta 19:00 órától 03:00 óráig lehet belépni.

A VIP GOLD bérlet a következő plusz szolgáltatásokat biztosítja:
■ Belépés a VIP Teraszra
■ Belépés a nagyszínpadnál található VIP területre
■ Belépés a Dance Arénánál található VIP területre
■ Külön jegybecserélő pont

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Sun & Soda w/ Adriatique (4hrs set) @ Akvárium Klub, 2021.09.04.

2021.07.20.

A Sun & Soda (powered by Heineken) bemutatja: ADRIATIQUE (4hrs set) & Secret Factory // Denes Toth

Sun & Soda w/ Sasha @ Akvárium Klub, 2021.08.14.

2021.07.20.

A Sun & Soda Official (powered by Heineken) bemutatja: SASHA

Amelie Lens, Farrago @ Cinema Hall, 2021.08.19.

2021.07.20.

AMELIE LENS back in Budapest - 2021. Aug. 19. - Cinema Hall