2019-ben is dübörög tovább a Club Vertigo!!!

2019.01.07

2018 év végén érkezett a szörnyű hír miszerint a győri Club Vertigo Szilveszter éjjelén nyit ki utoljára, aminek természetesen senki nem örül, hisz egy klub bezárása mindig szomorú pillanat. Viszont a mai napon erre a hírre rácáfoltak és örömmel jelentették be, hogy 2019-ben is elárasztják a bulizni vágyó fiatalságot jobbnál-jobb rendezvényekkel.

Íme a közlemény:
"Kedves vendégeink!

Bár a múlt év végére a körülmények úgy alakultak, hogy sajnos vége lesz, de a sok támogatásnak és kitartó tárgyalásnak köszönhetően 2019-ben is tovább folytatódik a Club Vertigo története.

Köszönjük a sok biztatást és a pozitív hozzászólást, ami ráébresztett minket arra, hogy itt valami fontosabbat is elveszíthetünk, mint egy club és ami elég hitet adott ahhoz, hogy újult erővel folytassuk a munkát és továbbra is a megszokott színvonalat nyújtsuk Nektek hétről hétre, sőt!

Ahogy eddig, ebben az évben és a történtek után talán még elhivatottabban, még profibban, még színesebb tartalommal, programokkal szórakoztassunk Benneteket a jövőben. Találkozzunk és ünnepeljük együtt az új kezdetet január 19-én méltóképpen a The Etiket X Deadcode & Friends l 01.19. l Vertigo bulival!"

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Indul a B my Lake és a STRAND!

2019.08.20.

Százezres közönség, világsztárok és több száz program augusztus 20-tól Zamárdiban

Paula Temple - Érdekes, hogy agresszívnek nevezik a zenémet, mert én egyáltalán nem találom annak

2019.08.16.

Ebben az interjúban az albumnak a megírásának hátteréről, a techno nyújtotta katarzisról, a brit politika kegyetlenségéről és filmszerep álmáról is beszélt.

Paco Osuna és Giorgia Angiuli live szettjét is magával hozza a szeptemberi buliforgatag!

2019.08.15.

Ezek szerint remek nappali találkozásra számíthatunk kora ősszel, a 22. Cinematinén.