Útikalauz a HOLNAP esti BÓNUSZ fesztiválhoz!

2015.11.20

Óriási várakozás előzte meg, de végre utolsó napjához érkezett a BÓNUSZ Electronic Music Festival-ig tartó visszaszámlálás!

November 21-én hazánk és a világ élvonalából közel 40 DJ fogja végigtombolni az odalátogatókkal a szombat éjszakát a fesztivál 4 helyszínén.

A DEADCODE Arena-ban ott lesz DAVE CLARKE, DUBFIRE, SURGEON & LADY STARLIGHT, ALAN FITZPATRICK, SASHA CARASSI, REBEKAH, BLACK ASTEROID, HOT X, BUDAI, illetve SANFRANCISCOBEAT. A THUNDER Arena-ba érkezik a DVBBS, TUJAMO, DYRO, JULIAN JORDAN, STADIUM X, ANDRO, JULIA CARPENTER, METZKER VIKTÓRIA, és LOTFI BEGI. A B MY LAKE Arena-ba jön LOCO DICE, KENNY GLASGOW, GREGOR TRESHER, PETAR DUNDOV, CALEB CALLOWAY, JAY LUMEN, PETER MAKTO, GABOR KRAFT. A Soundhead Terrace-on fellép BERNATHY ZSIGA, BETA, BOHUMIL, a COLLECTIVE MACHINE, JAMES COLE, MATEO & SPIRIT, NORA MATISSE, a SECRET FACTORY, valamint YVEL & TRISTAN. Az elképesztő line up, és a tökéletes hangzás mellé különleges vizuális effekteket ígérnek a szervezők, melynek egyik csúcspontja a THUNDER és a DEADCODE arénákban látható lézer show lesz! Az alábbi linkről letölthetitek (ide kattintva) és kinyomtathatjátok magatoknak a fesztivál térképét, az időrendi line up-ot, valamint az italárakat. Az elővételi helyek listáját, az online jegyeket, az általános kérdésekkel kapcsolatos válaszokat, valamint bővebb információkat megtalálhattok a fesztivál hivatalos honlapján, a www.bonuszfesztival.hu-n. A 2015-ös BÓNUSZ Electronic Music Festival-t a Valton Security biztosítja a hatályos magyar jogszabályok szerint, a jelenleg szükséges biztonsági szint mértékének megfelelően, elegendő számú biztonsági személyzettel. A rendezvény napján este 20:05-től másnap reggel 08:05-ig a 100-as busz vonalán különjárat közlekedik az Örs vezér tér és Hungexpo I.-es főbejárat buszmegálló között. Menetrend: 2015. november 21. 20:05-23:50 óra között szóló járat 15 percenként 2015. november 22. 00:10-02:50 óra között szóló járat 20 percenként 2015. november 22. 03:05-08:05 óra között szóló járat 15 percenként Így most már semmi más dolgunk nincs, mint számolni az órákat, hogy végre kinyíljanak a BÓNUSZ kapui, és kezdetét vegye 2015 egyik legemlékezetesebb éjszakája Közép-Európa legnagyobb beltéri elektronikus zenei fesztiválján! Bővebb információ és online jegyrendelés: www.bonuszfesztival.hu

TOVÁBBI CIKKEK

Bedouin, Nina Kraviz és Steffi is érkezik erősítésként a DAAD Gatheringre!

2023.01.27.

Hiánypótló fesztivált indított utjára az OZORA fesztivál legénysége Dádpusztán 2021-ben, ez a DAAD Gathering!

Jeff Mills az 1927-es 'Metropolis' c. klasszikus filmhez újabb albumot komponált

2023.01.25.

A "Metropolis Metropolis" a detroiti techno úttörőjének második filmzenéje az ikonikus Fritz Lang filmhez.

Hétvégén újra nyit az Arzenál!

2023.01.19.

Április 9 óta várjuk ezt a napot!