We Are Cre8tion w/ Chaim Live @ Aether, 2017.04.13.

2017.04.05

Folytatódik a Rumors lendület a We Are Cre8tion sorozat találkozóin belül, mivel újabb fellépőt invitáltunk Budapestre Guy Gerber legendás kiadójának berkeiből.

A kiindulási pont most is Tel-Aviv, Chaim Avit producer/DJ, aki a hazai minőség képviselete mellett olyan kiadókhoz adja hipnotikus cuccait, mint a Visionquest, Bedrock, Curpit, Saved vagy az Ellen Allien által igazgatott BPitch Control. A történet ugyanakkor még a 2000-es években kezdődött a Supplement Facts és Cocoon Recordings megjelenéseivel.

Már a kezdetekben is a dallamosabb tech house és techno vonalán játszadozott a hangokkal, ami sok esetben ötvöződik a vokális töredékekkel, beúszó szinti folyamokkal, felszínre hozva Chaim organikus hangzásvilágát. Zenéinek köszönhetően fellépett már a Berghainban található Panorama Bar, vagy a Fabric London tereiben és olyan előadók supportálják munkásságát, mint Ame, Maceo Plex, Monika Kruse, Infinity Ink, vagy Sasha.

Áprilisban a hosszú hétvégére való tekintettel már egészen csütörtökön merülünk alá az AETHER-nek, ahol a házigazda Chriss Ronson és a live produkcióiról hírhedt Ramin Sayyah is betolja a zenei gondolatait a padló alá! Kár lenne kihagyni egy ilyen találkozást.

Line-Up
CHAIM (ISR)
Chriss Ronson
Ramin Sayyah

Facebook event: https://www.facebook.com/events/582049801988114/
Belépő 2500FT

KÖVESS MINKET

TOVÁBBI CIKKEK

Szerencsére nem életveszélyesek Joseph Capriati sérülései

2021.01.11.

A menedzsmentje által kiadott közlemény szerint a saját apja által megszúrt olasz dj sérülései nem veszélyeztetik az életét.

Joseph Capriati életveszélyes állapotban kórházba került

2021.01.09.

Édesapja több késszúrással sebesítette meg.

2021-ben is folytatódik az Electric Garden a Festetics-kastélyban

2020.12.21.

A 2019-ben indult rendezvény, talán az ország eddigi legnagyobb nappali, különleges helyszínes elektronikus zenei eseményéne.