DJ-k és Infók


Snilloc - új remix a Metroline Limitednél 2013.07.01

Ismét egy hazai siker, Snilloc új 12 incses megjelenése a Metroline Limitednél június 25-én látott napvilágot.

Chris Drifter a Pacha Recordsnál 2013.06.26

Nyáron sem lopja a napot Chris Drifter, sőt! A legújabb hírek szerint a Strictly! csapat tagja és egyúttal a Soundtribe Rekords menedzsere több friss zenével is megédesíti a vakációs szezont.

SPILERZ - keverve, nem rázva 2013.06.25

Vékonyra szeletelt ütemek dallammal megszórva gazdagon, ritmusra adagolt tánc ízlés szerint: ez a SPILERZ receptje.

ÁLPRODUCEREK: A ZENEBIZNISZ SÖTÉT OLDALA? 2013.06.24

A celebek világában maguk a főszereplők csak előretolt bábúk. Azzal mindenki tisztában van, hogy mondjuk a Jersey Shore-ból megismert Snooki nyílván nem egyedül írta meg könyvét, ahogy azt is mindenki tudja, hogy Rihanna sem saját maga csinálja a nevével eladott ruhákat.

Jay Lumen 5 országban turnézott alig egy hónap alatt! 2013.06.21

Jay Lumen kevesebb, mint egy hónap alatt turnézta végig Indiát, Angliát, Hollandiát, Svájcot, majd végül Ibizát.

Hot X 2013-as nyári turnéja! 2013.06.12

A nyári hónapok alatt is az ország legjobb fesztiváljain láthatjuk-hallhatjuk a Deadcode Production frontemberét, HOT X-et!

DJ Lia földkörüli pályán 2013.06.12

DJ Lia földkörüli pályára állt. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy ő a legújabb női űrturista, vagy foglalkozást váltva felcsapott volna asztronautának, de tény, hogy szárnyal a karrierje s ő maga is…

Kimi, Avicii és a többiek – A BURN Yard Magyarországon 2013.06.06

Sztárpilóta a Forma 1 versenysorozatból, neves művészek, sportolók és DJ-k alkotta csapat mutatkozik be egy különleges eseményen.

A svéd DJ és producer, Avicii köszön vissza a BURN dobozokról 2013.05.25

Különleges kiadásban kapható hazánkban a BURN Original energiaital. A limitált kiadású széria csupán néhány hétig lesz elérhető.

Nem tervez turnét a Daft Punk! 2013.05.14

A francia duó túlságosan el volt foglalva az új lemez megjelentetésével, egyelőre nem fordított energiát arra, hogy megszervezzen néhány koncertet.

Collective Machine a Burn Studios Residency magyar győztese! 2013.05.13

Collective Machine, azaz Domján Márió képviseli idén nyáron Magyarországot Ibizán, a végső megmérettetésen!

Jay Lumen Franciaországban is felfűtötte a táncteret! 2013.04.18

Jay Lumen ezúttal a franciaországi Bordeaux elsőszámú underground klubjában nyűgözte le a közönséget, ahol óriási hangulat és teltház mellett mutatta be lemezpörgető tudományát. Jay immár a második alkalommal állt a legendás BT59 lemezjátszói mögé.

Will.i.am egy az egyben nyúlta az új dalát? 2013.04.17

Will.i.am negyedik, #willpower című albuma az elektro-pop jegyében készült. Olyan húzó dalok szerepelnek rajta, mint a Sebastian Ingrosso és Steve Angello nevével fémjelzett „This Is Love”, vagy a Basto által írt dal, a „Scream & Shout”.

Az ibizai Pacha megelégelte a túlhypeolt elüzletiesedett elektronikus zenei szférát! 2013.04.09

Az ibizai Pacha megelégelte a túlhypeolt elüzletiesedett elektronikus zenei szférát,

Valentino Kanzyani a 'Love & Gratitude' tour keretein belül érkezik Budapestre! 2013.04.04

Valentino Kanzyani “Love & Gratitude” album turnéja március végén kezdődött és olyan állomásokat tartalmaz, mint a mannheimi Time Warp fesztivál, budapesti parti a Hi!Fly csapatával, London, Zürich, Oslo, Milánó, Bécs vagy éppen Szingapúr.

Mathew Jonson ismét a Crosstown Rebels-nél! 2013.03.27

A kanadai születésű, de berlini bázisú producer, Mathew Jonson több új kiadványát - köztük második teljes hosszúságú albumát - fogja megjelentetni az elkövetkezendő időszakban.

Seth Troxler - Biográfia 2013.03.22

Hosszú ideig Németországban, Berlinben élő és ott alkotó amerikai DJ-producer, aki az utóbbi időben saját képére formálta a londoni partiéletet. Munkáiban ötvözi a klasszikus detroiti house-ra jellemző stílusjegyeket.

Loco Dice - Biográfia 2013.03.22

A hip-hop világából az elektronikához megtért, nemzetközi hírű német zenész, illetve producer. Magát csak techno és house kung-fu mesterként jellemzi, több világhírű klub egykori rezidense, kiadótulajdonos, szakmájában az egyik legnagyobb név, aki a műfaj legendás előadóival dolgozik együtt

Magda - Biográfia 2013.03.22

A Lengyelországban született, a Berlin-Detroit tengelyen komoly nemzetközi karriert befutó elektronikus zenész, producer és kiadótulajdonos, a minimal techno királynője.

Dave Clarke legendás "Red 2"-ja ismét tarol! 2013.03.18

Pár napja a Boysnoize Records-nál láttak napvilágot Dave Clarke 1994-es klasszikusának, a "Wisdom To The Wise"-nak a vadonatúj remixei.

Carl Cox zsinórban a 12. szezonját kezdi Ibizán 2013.03.08

2013-ban minden valószínűség szerint Carl Cox ismét visszatér Ibizára. A „12 Nights of the Revolution – The Party Unites” névre hallgató buli sorozattal kezdi meg zsinórban a 12. szezonját Ibizán a legendás DJ.
KÖVESS MINKET